Ekonomi Skyland İstanbul’da faiz 0.69’a sabitlendi

Skyland İstanbul’da faiz 0.69’a sabitlendi

20.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Seyrantepe’de Türk Telekom Arena’ya komşu karma proje olarak tasarlanan Skyland İstanbul, satışlarına devam ediyor.

Skyland İstanbul’da  faiz 0.69’a sabitlendi

Akıllı teknolojilerle hayata geçirilen proje, 0.69 faiz oranıyla birlikte çeşitli ödeme kolaylıkları da sunuyor. Proje, banka kredisiz 48 ay sıfır vade imkânı ile yatırım imkanı da içeriyor.

Ofisini tasarla
Projenin, havaalanlarına yakın konumu, metro istasyonuna olan 500 metre mesafesi, köprü ve ana yollara yakınlığı ile yaklaşık 12 bin kişiyi buluşturan bir merkez oluşturması planlanıyor.
Skyland İstanbul’un ofis kulesi ise konumu, 360 derece kapanmayan manzarası, teknolojik altyapısı ve sosyal olanaklarıyla, yeni bir çalışma alanı sunmayı hedefliyor. 120 bin metrekarelik ofis alanı ile 504 ofisten oluşan projenin, modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını karşılayacak bölümler ve sistemleri barındırdığı ifade ediliyor. Konumu itibariyle Büyükdere Caddesi ve Maslak paralelinde merkezi iş alanı üzerinde olan proje, TEM otoyolundan tek giriş alarak direkt bağlantı sağlıyor. Skyland İstanbul’un ofis kulesi birleştirilerek her katta 2 bin metrekareye kadar istenilen büyüklükte tasarlanabilen ofisler sunuyor.

Yazarlar