Ekonomi Tekin Urhan, TAİDER Başkanı seçildi

Tekin Urhan, TAİDER Başkanı seçildi

02.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği’nin 8. Genel Kurul toplantısı 29 Haziran’da İzmir’de gerçekleşti. TAİDER 2021-2023 dönemi Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin belirlendiği toplantıda Cryocan Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Urhan, TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Tekin Urhan, TAİDER  Başkanı seçildi

TAİDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Candan Çilingiroğlu’ndan devralan Tekin Urhan genel kurulda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“TAİDER, dokuz yıldır aile işletmelerinin sürdürülebilirliği ve iletişimi için büyük sorumluluklar üstleniyor. Yapacağımız araştırmalarla aile şirketlerine yön vermeye ve ışık olmaya devam edeceğiz. TAİDER olarak iş dünyası ve platformlarıyla olan işbirliğimiz ve düzenli istişarelerimizin, ülkemizin ekonomik kalkınması için atılan sosyal adımlara güç verdiğine inanıyorum. Tüm kadrolarımızın destekleriyle aile işletmelerinin sürdürülebilirliği misyonumuza kararlılıkla devam edeceğiz.”
Yapılan seçimle derneğin yeni yönetim kurulunun asil üyeleri şu isimlerden oluştu: Tekin Urhan, Feyyaz Ünal, Başak Kurtoğlu, Temel Aycan Şen, Ahu Serter, Berna Aşiroğlu ve Gülçağ Gencer. TAİDER yönetim kurulunun yedek üyeleri ise şöyle belirlendi: Murat Kolbaşı, Tal Garih, Serra Koyuncu, Fatma Olten, Murat Özcan, Serhat Büyükhelvacıgil ve Azize Ünlütürk.