Ekonomi THY’nin ‘Business Class’ yüzü, seri başı Wozniacki

THY’nin ‘Business Class’ yüzü, seri başı Wozniacki

18.12.2010 - 02:19 | Son Güncellenme:

Danimarkalı ünlü tenisçi Caroline Wozniacki, Türk Hava Yolları’nın (THY) “Business Class” yüzü oldu. Uluslararası marka bilinirliği çalışmaları çerçevesinde spesifik çalışmalara ağırlık veren THY’nin bayanlar teniste dünya sıralamasında ilk sırada yer alan Caroline Wozniacki ile anlaşma yaptığı bildirildi

THY’nin ‘Business Class’ yüzü, seri başı Wozniacki

Caroline Wozniacki, ağırlıklı olarak Avrupa’daki marka iletişiminde tenis severler ile bir araya gelecek. Ünlü tenisçi, 3 yıl boyunca reklam filmlerinde ve halkla ilişkiler etkinliklerinde THY’yi temsil edecek. Reklam filmi çekimi için 20 Aralıkta Türkiye’ye gelecek olan Caroline Wozniacki, Türk basın mensuplarıyla da bir araya gelecek. Wozniacki’nin oynayacağı ve THY’nin yeni Business Class konseptinin tanıtılacağı reklam filmi, Avrupa’daki tüm ülkelerde yayınlanacak. Reklam filmi aynı zamanda uluslararası haber ve spor kanallarında da izleyici ile buluşacak.

Sıralamada birinci
’En çok gelecek vadeden tenisçi’ olarak gösterilen Wozniacki, 2010 yılını birinci olarak tamamladı. 20 yaşındaki tenisçi, dünya tenis sıralamasındaki ’en genç oyuncu’ unvanını da elinde bulunduruyor. Wozniacki, Uluslararası Tenis Federasyonu tarafından ’dünya şampiyonu’ ödülüne layık görüldü.
2011 Yılında Grand Slam ödülünü alması beklenen tenisçi, şu ana kadar 12 turnuva şampiyonluğu elde etti. Wozniacki, Women’s Tennis Association (WTA) tarafından 2008 yılında en iyi yeni tenisçi ödülünün de sahibi olmuştu.

Durmak bilmiyor
THY son yıllardaki hızlı büyümesini sponsorluklarda da gösterdi. Barcelona, Manchester United, Yunanistan’ın basketbol kulüplerinden Maroussi Basketbol Kulübünün ana sponsoru oldu.
“Turkish Airlines Challenge” adıyla düzenlenen golf turnuvası, Euro Basketbol Ligi sponsoru oldu. Euroleague - Final Four Organizasyonu sporsoru oldu. Ayrıca THY Yeni Küresel Marka Tanıtım Elçisini basketbolun efsane ismi Kobe Bryant yaptı.

Haberin Devamı

MESSİLİ BARÇA THY REKLAMINDA:


Video'yu izleyemiyorsanız tıklayın

YILDIZLAR THY İÇİN OYNADI:


Video'yu izleyemiyorsanız tıklayın

BEHLÜL THY REKLAMINDA:


Video'yu izleyemiyorsanız tıklayın