Ekonomi Türk Telekom Prime’dan yaz fırsatları

Türk Telekom Prime’dan yaz fırsatları

19.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Türk Telekom’un ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Türk Telekom Prime, yaz aylarına özel hazırladığı birçok teklif ve ayrıcalıklı hizmeti, yurt içi ve yurt dışında müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Türk Telekom Prime’dan yaz fırsatları

Türk Telekom Prime’lıları, Çeşme ve Bodrum’un en gözde plajlarında kat kat ayrıcalıklı bir yaz tatili, İstanbul’da açık hava sineması keyfi ve yurt dışı tatili için hediye ve indirimler bekliyor.

Haberin Devamı

Türk Telekom Prime, Bodrum’da tatil yapan müşterilerine X Beach ve Kuum Hotel plaj girişlerinde yüzde 50 indirim, Kuum Hotel ve Bella Sombra Hotel konaklamasında yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor. Bodrum ve Çeşme’de Prime ayrıcalıklarının yer aldığı plajlarda frozen ikramı, Go-Pro kullanımı ve soğuk havlu hizmeti de sunuluyor.

Açık hava sineması

Türk Telekom Prime, yazı İstanbul’da geçirecek müşterilerine de özel bir ayrıcalık sunuyor. Yaz boyunca iki haftada bir salı günleri Four Seasons Hotel’de, her perşembe ise WaterGarden İstanbul’da ücretsiz açık hava sineması meraklılarını bekliyor. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra Enterprise yurt içi araç kiralamalarında yüzde 50, yurt dışı araç kiralamalarında yüzde 10 indirim sunuluyor. VIP Havalimanı Transferi ile adresten havalimanına tüm aile birlikte kullanabilecek şekilde 70 TL’ye gidiş (İstanbul, Ankara, İzmir), yazlık bölgelerde (İzmir, Antalya, Dalaman ve Bodrum Havalimanlarından adrese) de Prime müşterileri ve yakınlarına özel VIP havalimanı transferi ile 100 TL’ye gidiş-dönüş ayrıcalığı sunuluyor.

Haberin Devamı

Ayrıca tüm Prime müşterileri, ‘Tarifen Yurtdışında’ kapsamında tam 74 ülkede tarifelerini yurt içinde gibi kullanmanın keyfini yaşıyor.