13.11.2018 - 08:30 | Son Güncellenme:
EKONOMİ SERVİSİ
İnternet alışveriş sitesi Amazon’un yemek kategorisinde uzun zamandır birinci sırada yer alan, New York Times Çok Satanlar listesine giren ve James Beard Vakfı 2018 Genel Yemek Kitabı Ödülü’ne layık görülen kitap Türkiye’de Korkmaz desteği ile yayınlandı.
Yazar kitapta resimli örnekleriyle tuz, yağ, asit ve ısının yemeklere sadece lezzet katmadığını, onları ustalıkla kullanmayı öğrenenlerin ödüllü şeflerden farkının kalmayacağını anlatıyor.
“Lezzet veren tuz, doku üreten yağ, lezzet dengeleyici asit, doğru ısı ile piştiğinde yaptığınız her şey lezzetli olur” diyen Nosrat profesyonel şeflerden, mutfak acemisine kadar dört elementin doğru kullanımıyla okurlarına iyi yemek pişirmenin inceliklerini öğretti.
Kitap, Korkmaz mağazalarında, Korkmazstore.com’da ve diğer kitapçılarda bulunabiliyor.