EkonomiVodafone’dan okula dönüş kampanyası

Vodafone’dan okula dönüş kampanyası

12.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vodafone, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ailelerin tüm teknoloji ihtiyaçlarını tek çatıdan karşılayabileceği özel bir kampanya düzenliyor.

Vodafone’dan okula dönüş kampanyası

EKONOMİ SERVİSİ - Farklı dizüstü bilgisayar markalarıyla portföyünü genişleten Vodafone, akıllı telefon ve tabletlerden çocukların kullanımına özel saat ve kulaklıklara kadar pek çok ürün sunuyor. Eylül sonuna kadar devam edecek olan kampanyayla ilgili bilgi veren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Vodafone olarak, müşterilerimizin dönemsel ihtiyaçlarını anlıyor ve bu ihtiyaçlara yönelik çözümler üretiyoruz. Bu doğrultuda, müşterilerimiz için her yıl yaptığımız gibi bu yıl da ‘okula dönüş’ kampanyası düzenliyoruz. Bu kampanyayla, müşterilerimizin okula dönüşte ihtiyaç duyduğu tüm teknoloji ihtiyaçlarını tek çatıdan karşılıyoruz. Bu yıl portföyümüzdeki ürün çeşitliliğini artırdık. Daha önce dizüstü bilgisayar portföyümüzde bulunmayan ACER, HP, Casper ve Hometech markalarını da portföyümüze kazandırdık. Böylece daha da genişleyen portföyümüzde akıllı telefon ve tabletler, dizüstü bilgisayarlar, hoparlörler ve Bluetooth kulaklıkların yanı sıra çocukların kullanımına özel saat ve kulaklıklar da bulunuyor. Vodafone olarak, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine odaklı kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz. Kampanyamızdan faydalanmak isteyen müşterilerimizi Vodafone mağazalarına, online mağazamız www.vodafone.com.tr’ye ya da Vodafone Yanımda uygulamamıza bekliyoruz.”

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı

Cadde | 18.06.2025 - 11:22

Barcelona'nın 17 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, İspanya'nın tanınmış sosyal medya fenomeni 29 yaşındaki Fati Vázquez ile aşkı ortaya çıktı.

Yazarlar