Gayrimenkul Haberleri Bölge Raporu: Üsküdar'da Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Bölge Raporu: Üsküdar'da Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Son Güncellenme:

.

Bölge Raporu: Üsküdarda Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Üsküdar'da güncel gayrimenkul satış fiyatlarına bakıldığında, yıllık değişiminde %8 yükseliş olduğu görülüyor. İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan ve Marmara Denizi kıyısında bulunan ilçe Beykoz, Ümraniye, Ataşehir ve Kadıköy gibi önemli merkezlerin yanında yer alıyor. Özellikle muhteşem tarihi eseri Kız Kulesi ile meşhur olan Üsküdar'da gayrimenkul fiyatları denize ve ulaşım olanaklarına yakınlıklarına göre değişkenlik gösteriyor.

Haberin Devamı

Üsküdar'da ulaşım imkanları

Bölge Raporu: Üsküdarda Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'ın geniş ulaşım olanakları ile tercih ediliyor. İki yakanın birleştiği konumda yer alan ilçe özellikle karayolları açısından sağladığı avantajlarla dikkat çekiyor. Üsküdar tarihi güzelliğinin yanı sıra Avrupa yakasına kolay ulaşım sağlanabilmesi ile de öne çıkıyor. Hem Boğaziçi köprüsüne olan yakınlığı hem de iskelesinden aralıklarla kalkan vapurlarla Beşiktaş, Kabataş, Sirkeci, Eminönü gibi merkezlere kolaylıkla ulaşılabiliniyor. Aynı zamanda karşı yakaya Marmaray kullanılarak da geçilebiliyor. Bunların yanı sıra otobüs, minibüs gibi toplu taşıma araçları ile İstanbul'un hemen hemen her yerine ulaşılıyor.

Üsküdar'da güncel gayrimenkul fiyatları

Bölge Raporu: Üsküdarda Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Üsküdar'da

satılık 1+1 daireler

konumları, manzaraları ve sağladıkları farklı ekstra özelliklere göre 200.000 TL ile 1.175.000 TL arasında fiyatlandırılıyor.

Haberin Devamı
2+1 satılık daireler

en az 150.000 TL'den satışa sunulurken, bu fiyat 1.500.000 USD'ye kadar çıkabiliyor. Üsküdar'da güncel gayrimenkul fiyatları özellikle sahip oldukları manzara nedeniyle birbirinden farklılaşıyor.

Satılık 3+1 daireler

315.000 TL ile 3.000.000 USD arası fiyatlarla satın alınabiliyor. Genellikle büyük ailelerce tercih edilen

4+1 daire

sahibi olmak için ise en az 350.000 TL ödemek gerekiyor. Boğaz manzarası olan, havuz ve bahçe gibi yan özelliklere sahip bir 4+1 villa için ise bu fiyat 2.450.000 USD'ye kadar çıkıyor.

Üsküdar'da güncel kira fiyatları

Bölge Raporu: Üsküdarda Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Ortalama 22 yıllık sürede kendini amorti eden Üsküdar'da güncel gayrimenkul kiraları da bulundukları konuma göre değişkenlik gösteriyor. Genellikle yalnız yaşayan ya da öğrencilerce kiralanan

1+1 kiralık daireler

750 TL ile 1.500 USD arasında tutulabiliyor.

2+1 kiralık daireler

konum ve manzara özelliklerine göre 1.000 TL ile 4.000 TL arası fiyatlar ile kiralanıyor.

Kiralık 3+1 daireler

ise en az 1.250 TL'ye kiralanabiliyor. Dairenin yer aldığı binanın sunduğu ekstra özellikler ile beraber kira bedelleri 10.000 TL'ye kadar ulaşabiliyor. Üsküdar'da

kiralık 4+1 daire

fiyatları 1.850 TL ile 5.000 USD arasında değişiyor. Kiralık daire fiyatlarını manzara ve ulaşım olanaklarının yanı sıra açık ya da kapalı yüzme havuzları, çocuk parkları gibi özellikler de etkiliyor. Tüm veriler

milliyetemlak.com

üzerinde yer alan ilanlara/verilere göre hazırlanmış ve verilmiştir.