Proje Haberleri Eston, 498 adet hazır ev yapıyor

Eston, 498 adet hazır ev yapıyor

Son Güncellenme:

Eston Villa, İzmir'den Bursa'ya, Çanakkale'den Ankara'ya kadar birçok ilde, tek villadan sitelere kadar farklı ölçeklerde konut projeleri gerçekleştiriyor

Eston, 498 adet hazır ev yapıyor

Eston Villa'nın hazır evlerinin büyüklükleri 110 metrekare ile 292 metrekare arasında değişiyor. Şirket, yapım ortakları kanalıyla ürettiği 17 tipteki çağdaş yapıları, 90 günde tamamlayarak sahiplerine teslim ediyor. 

Haberin Devamı

Konut sektöründe kurumsallaşmayı başlatan Eston Villa, arsası olanlara, yüksek kalitedeki yapıları uygun fiyatlarla inşa ediyor. Eston Villa yapım ortakları tarafından gerçekleştirilmekte olan projeler şöyle sıralanıyor:

Tekirdağ - Çerkezköy'de yer alacak Yoncakent projesinin yanı sıra Çanakkale'deki Eston Villa Sarıçay Evleri, İstanbul- Tepekent'te bulunan Tepekent Eston Villa Evleri ve Eston Villa Sev Evleri, İstanbul-Güzelce'deki Eston Villa Güzelce Evleri, İstanbul Boğazköy Eston Villa Kardelen Evleri 2. etabı ile İstanbul-Boğazköy Eston Şehir projesinin, 2. mahallesinin bir bölümü.

Şirketin Yalova, Çınarcık, Bursa, Ankara, İzmir-Seferihisar, İstanbul-Boğazköy, Durusu, Silivri ve Dragos gibi yerlerde de tek villalık inşaatları devam ediyor.