Dekorasyon Yeni Evlenecekler İçin Mutfak Dekorasyon Önerileri

Yeni Evlenecekler İçin Mutfak Dekorasyon Önerileri

Son Güncellenme:

.

Yeni Evlenecekler İçin Mutfak Dekorasyon Önerileri

Pek çok insan için evin merkez noktası olan mutfak dekore edilirken sadece estetik olarak değil işlevsel olarak da kullanışlı tercihlerde bulunulmalıdır. Yeni evlenecekler için hazırladığımız mutfak dekorasyonu önerilerinde stil sahibi olduğu kadar işlevsel bir mutfak için de püf noktalarını bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Küçük mutfaklarda hayat kurtarıcı düzenleyiciler

Yeni Evlenecekler İçin Mutfak Dekorasyon Önerileri

Küçük bir mutfağınız varsa ve çok sayıda eşyanızı koyacak yer bulamıyorsanız bunları düzenleyicilerle bir arada tutmak faydalı olur. Dışarıda üst üste binen mutfak malzemeleriniz her zaman karışık bir görüntüye yol açar. Çekmece ve dolap içlerinde kullanacağınız ekstra kutular ve raflar mevcut alanları daha verimli kullanmanıza olanak tanır ve dağınıklığı da gözden uzakta tutar. Açık raflar, askılar ve tutacaklardan oluşan tek parça düzenleyicilerle tuzluk/biberlik, havlu kağıt, kepçe, spatula ve benzeri malzemeleri bir arada tutabilirsiniz. Kullanışlı bir ortam yaratan bu düzenleyiciler aynı zamanda modern ve minimalist bir stilin de yansımasıdır.

Açık mutfaklarda evin kalanıyla bütünleşen dokunuşlar

Yeni Evlenecekler İçin Mutfak Dekorasyon Önerileri

Yeni evinizin mutfağını açık bir mutfak olarak tercih ettiyseniz mutfağın dekorasyonunda birleştiği oda ya da salonun tasarımını göz önüne almanız gerekir. Salonunuzda baskın olan rengin tonlarındaki küçük mutfak gereçlerini açık raflarda sergileyerek bu bütünlüğü yakalamanız mümkün. Eğer oda veya salonunuzda sade ve dikkat çekmeyen renkler kullandıysanız kontrast yaratacak parlak renklerdeki mutfak malzemeleri ve buzdolabı ile eviniz sıra dışı bir tarzın eseri haline gelir. Renkli tabak - çanak gibi malzemeleri yerleştirdiğiniz açık rafları küçük saksı çiçekleriyle süslerseniz göze hoş gelen bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gri, siyah ve beyazın zamansız popülaritesi

Yeni Evlenecekler İçin Mutfak Dekorasyon Önerileri

Yeni evleneceklere mutfak dekorasyonu için önerilebilecek renk seçenekleri geniş bir skalada değerlendirilebilir. Ancak renk uyumu ve tonlara dikkat etmek gerekir. Mutfak dolaplarında, karo ve evyelerde sıklıkla tercih edilen gri, siyah ve beyaz renklerini; perde, sandalye ve aksesuarlarda kullanılacak açık tonlardaki; turkuaz, gök mavisi, limon yeşili, soluk sarı veya turuncuyla bir araya getirebilirsiniz. Bej tonlardaki duvar rengi ile koyu renkli zeminin birlikteliği de mutfağınıza samimi ve konforlu bir hava katar. Grinin mor, mavi, yeşil gibi renklerle birleşen soluk alt tonları ile dolaplarda zamana yenik düşmeyen zarif bir stil yaratabilirsiniz. Ahşap dolaplarla rustik tarzda bir mutfak yaratmak için metalik renkli beyaz eşyalar, avizeler ve davlumbaz kullanabilir, bu görünümü siyah metal aksamlı masa ve sandalyelerle tamamlayabilirsiniz. Evlendikten sonra oturacağınız yeni evinizi henüz bulamadıysanız

Haberin Devamı
milliyetemlak.com

'u ziyaret edebilir, seçtiğiniz evin mutfağını önerilerimizi dikkate alarak dekore edebilirsiniz.