Proje Haberleri Yooİstanbul Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Yooİstanbul Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Son Güncellenme:

.

Yooİstanbul Son Durum ve En Güncel Bilgiler

İstanbul Avrupa yakasının en merkezi noktalarından biri olan Ortaköy'de inşa edilen Yooİstanbul, şehrin merkezinde doğa ile iç içe bir yaşam imkanı sunuyor. Dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck ve uluslararası gayrimenkul girişimcisi John Hitchcox işbirliğiyle hayata geçirilen Yooİstanbul Ortaköy’de yükseliyor. Projenin inşaasını Digicom Grup şirketlerinden Say Yapı Teknoloji firması üstleniyor. Lüks yaşam alanı ve merkezi lokasyonu bir araya getiren proje, 22 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa ediliyor. 11 blok ve 166 daireden oluşan Yooİstanbul’un yüzde 80’lik bölümü yeşil alanlardan meydana geliyor. 7 farklı daire tipi bulunan projede daire büyüklükleri 143 metrekare ile 493 metrekare arasında değişiyor ve Yooİstanbul fiyatlar konusunda birçok kesime de hitap ediyor.

Haberin Devamı

Yooistanbul nerede?

Yooİstanbul Son Durum ve En Güncel Bilgiler

İngiliz The Daily Telegraph gazetesi tarafından “Yeryüzündeki yaşanılabilir 10 proje” arasında gösterilen Yooİstanbul, merkezi konumuyla ön plana çıkıyor. Ulus-Ortaköy-Zincirlikuyu semtlerinin tam orta noktasında bulunan Yooİstanbul, boğaz ve doğa manzarasına hakim bir noktada yükseliyor. Bölgedeki tüm AVM’lere birkaç dakikalık mesafede yer alan ve boğaz hattına ise beş dakikalık uzaklıkta konumlanan Yooİstanbul fiyatlar bakımından da beklentileri karşılıyor.

Eşşiz bir mimari

Yooİstanbul Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck imzalı iç mimari anlayışının her detayda hissedildiği projedeki dairelerin 3.00 metrelik tavan yüksekliği ferah bir ambiyans yaratıyor. Yooİstanbul’da ön plana çıkan detaylardan biri de mimaride sıklıkla yer verilen doğal taşlar. Dairelerin tasarımında yer alan diğer özellikler arasında geniş cam balkon ve teraslar ile birinci sınıf ithal mutfak ve masif parke yer döşemeleri de bulunuyor. Projenin bina özellikleri ses ve ısı yalıtımı, kapalı otopark, misafir otoparkı, su deposu, jeneratör ve hidroforu kapsıyor.

Haberin Devamı

Ayrıcalıklı sosyal imkanlar

Yooİstanbul Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Zemin etüdü yapılmış olan ve deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Yooİstanbul, pek çok farklı sosyal donatı alanını bir arada sunuyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, güneşlenme terasları ve kabanalar bulunuyor. Havuz manzaralı fitness merkezinin de yer aldığı Yooİstanbul’da ayrıca masaj odaları, hamam, sauna, VIP SPA kabinleri ve buhar odası gibi çeşitli sosyal donatılar göze çarpıyor. Restoran, cafe-bar ve parklara da yer verilen Yooİstanbul’un, doğa içi özel yürüyüş alanları da dikkat çekiyor. Yooİstanbul projesi geniş lobilere, lüks bir yaşam kulübü ile özel tasarım barı bulunan bir kütüphaneye de ev sahipliği yapıyor.

Yooİstanbul fiyatlar

Yooİstanbul Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Daire teslimatlarının hemen yapıldığı Yooİstanbul projesinde ev sahibi olmak isteyenler için çeşitli ödeme alternatifleri bulunuyor. Yüzde 50 peşinattan sonra 50 aylık vadeyle ödeme imkanı sunulan projede, ayrıca banka kredisi aracılığıyla yüzde 20 peşinatla farklı satın alma seçeneklerine de yer veriliyor. Metrekare fiyatlarının on bin dolardan başladığı Yooİstanbul fiyatlar açısından daire başına 1.5 milyon dolar ile 3.5 milyon dolar arasında değişkenlik gösteriyor.