Gündem 11 şahitli nikah!

11 şahitli nikah!

29.10.2018 - 08:34 | Son Güncellenme:

Fatih eski Belediye Başkanı, 27. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir ve Şule Demir'in oğlu Mehmet Cihat Demir ile Kadir Koçer ve Sibel Günaydın’ın kızı Gözen Koçer, önceki akşam Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleşen nikah töreniyle mutluluğa 'evet' dediler.

11 şahitli nikah

Siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok ismin katıldığı Mehmet Cihat Demir-Gözen Koçer'in nikahını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı. İkinin şahitliklerini TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, eski bakan Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak yaptı.

Haberin Devamı

Gelin Gözen Koçer, Vakko Couture ve Özem Keskin imzalı gelinlik tercih etti. Mehmet Cihat Demir ise tercihini Milimetric marka damatlıktan yana kullandı.

11 şahitli nikah

Balayını önce Maldivler, ardından Amerika’da geçirecek olan çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmayanlar arasında; TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, Vali Vasip Şahin, Egemen-Beyhan Bağış çifti, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve eşi Ferda Demircan, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Fatih-Figen-Oğuz Kıral, Ceylan Çapa, Engin Altan-Neslişah Düzyatan çifti, Nuri Develi, Melih-Beyza Yıldız çifti, Pınar-Oğuzhan Erez çifti, Damla Zırh gibi isimler yer aldı.

Haberin Devamı

Yaklaşık iki bin davetlinin katıldığı nikahla hayatlarını birleştiren çift, törenin ardından tebrikleri kabul etti.

11 şahitli nikah