Gündem 2018 KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu! ÖSYM KPSS sonuçları

2018 KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu! ÖSYM KPSS sonuçları

09.08.2018 - 12:09 | Son Güncellenme:

2018 KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih ÖSYM tarafından duyuruldu. Binlerce memur adayını yakından ilgilendiren KPSS 2018 sonuçlarının açıklanacağı tarih ÖSYM iş takviminde belirtildi. Peki KPSS 2018 sonuçları ne zaman açıklanacak?

2018 KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu ÖSYM KPSS sonuçları

KPSS lisans sınav sonuçlarını bekleyen binlerce aday ÖSYM tarafından yapılacak olan sonuç açıklama tarihini merak içinde beklemeye başladı. 22 Temmuz'da başlayan KPSS maratonu 5 Ağustos'ta gerçekleştirilen KPSS ÖABT sınavı ile sona erdi. Peki KPSS lisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu.

Haberin Devamı

KPSS LİSANS SINAV SONUÇLARI HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK?

KPSS lisans maratonu, 22 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen Genel Kültür Genel Yetenek ve Eğitim bilimleri sınavları ile başladı. Bir hafta sonra 28-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen KPSS alan bilgisi sınavları ile devam etti. 5 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen KPSS ÖABT sınavı ile sona eren KPSS maratonun ardından sınav soru ve cevapları adayların erişimine sunuldu. KPSS lisans sınav sonuçlarının 31 Ağustos tarihinde ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden adayların erişimine sunulması bekleniyor.