Gündem 3 yıldır kayıp olan elektrikçi öldürülmüş

3 yıldır kayıp olan elektrikçi öldürülmüş

09.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmit’te 33 yaşındaki elektrikçi Erman Kızıltan 19 Mayıs 2015’te eşiyle telefonda konuştuktan sonra kayboldu. O zamandan bu yana kayıp olan Erman Kızıltan’ın bulunması için Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü’nce bir süre önce oluşturulan özel ekip, detayları yeniden inceledi.

3 yıldır kayıp olan elektrikçi öldürülmüş

Kamera ve telefon kayıtlarını inceleyen özel ekip, 6 Temmuz’da İzmit, Kartepe ve İstanbul Ataşehir’de 5 adrese operasyon düzenledi. A.G., T.A., C.Ö. ve H.S. adlı 4 kişi gözaltına alınarak Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

Haberin Devamı

Ormanda gömdüler

Şüphelilerden biri, cinayeti itiraf edip, Erman Kızıltan’ı öldürdükten sonra gömdükleri yeri söyledi. Bunun üzerine Kartepe’deki ormanlık alanda yapılan kazıda Erman Kızıltan’ın cesedi gömüldüğü yerden çıkarıldı. Edinilen bilgiye göre, Erman Kızıltan, kaybolduğu gün iş yerinde silahla vurularak öldürüldü. Şüpheliler, cesedi Kartepe’deki ormanlık alana gömdü. Kızıltan ile şüpheliler arasında elektrik üzerine olan iş yerleriyle ilgili sıkıntılar olduğu, bu nedenle çıkan tartışmanın ardından cinayetin işlendiği öne sürüldü.

Faili meçhul 5 olayı çözdüler

Erman Kızıltan cinayeti, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci’nin asayişten sorumlu il emniyet müdür yardımcısı Kaan Yıkılmaz, asayiş şube müdürü Ömer Kodal ve cinayet büro amiri Hikmet Çakıcı önderliğinde kurduğu 12 kişilik özel ekibin, 1 yıl içerisinde çözdüğü 5’nci faili meçhul olay oldu. Özel ekip, geçen aylarda Ecem Balcı cinayetini de çözmüştü.