Gündem 46 Yok Olan 11. son bölümde olay görüntüler! - izle

46 Yok Olan 11. son bölümde olay görüntüler! - izle

08.06.2016 - 13:42 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin sevilen dizisi 46 Yok Olan'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Heyecanla izlenen 46 Yok Olan 11. son bölümde heyecan doruktaydu. 46 Yok Olan son bölümünde Murat’ın yaşadığı değişim çevresinin dikkatini çekmeye başlamıştır. İşte diziyle ilgili son gelişmeler...

46 Yok Olan 11. son bölümde olay görüntüler - izle

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu Yasemin Allen ve Melis Birkan'ın rol aldığı 46 Yok Olan büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Yapımcılığını Nunova Film'in üstlendiği yönetmenliğini Serdar Akar yaptığı 46 Yok Olan izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 46 Yok Olan 13. bölümüyle final yapacak.

Haberin Devamı

46 YOK OLAN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

46 Yok Olan dizisinin profesörü Erdal Beşikçioğlu, rol arkadaşı Melis Birkan ile dizideki yakınlaşma sahnelerini eleştirenlere yanıt verdi.

‘46 Yok Olan’ dizisinde, çift kişilikli bir genetik profesörünü canlandıran Erdal Beşikçioğlu, rol arkadaşı Melis Birkan’la çektikleri sevişme sahneleriyle ilgili eleştirilere isyan etti. Birkan’ın dikkat çeken bir kadın olduğunu belirten oyuncu, “Çok mu konuşulmuş… O kadar da abaza millet değiliz. Yaptığımız şey atla deve değil” dedi.

Birkan’ı kardeşi gibi gördüğünü ifade eden Beşikçioğlu, “Bu tip sahneler oyuncuları zorluyor mu?” sorusuna, “Neden zorlasın ki? Karşındaki rol arkadaşın… Jinekoloğa giden kadın utanıyor mu? İnsan kardeşiyle sevişir mi? Bizimki de onun gibi bir şey” şeklinde konuştu. Oyuncu, dizinin devam edip etmeyeceği konusunun henüz netleşmediğini söyledi.

Haberin Devamı

46 YOK OLAN 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

46 YOK OLAN SON BÖLÜM ÖZETİ

Murat’ın yaşadığı değişim çevresinin dikkatini çekmeye başlamıştır. Fakat Murat, Ezo’yu uyandırana kadar durmamaya kararlıdır. Öte yandan Doğan, Murat’ın cinayetlerini ortaya çıkartmak için hummalı bir çalışma içine girer. Yine de Selin’i teorilerine inandırması kolay olmayacaktır. Ferit ve Yıldız, Murat’ın babasının cinayeti ile ilgili daha fazla detay öğrenmesini istemezler. Vecdi’nin sunduğu çözümü Ferit kabul etmeyecektir. Buna rağmen Yıldız kendi bildiğini yapmaktan geri durmaz.
Ezo’nun yürümesiyle şoka giren Ceyla, yaşananlar karşısında ne tepki verecek? Bugüne kadar Murat için yaptıklarıyla kendi hayatının gidişatını karşılaştırınca patlama noktasına gelen Salim ve Murat arasında yaşanacak tartışmanın sonuçları ne olacak?

OYUNCULAR
Erdal Beşikçioğlu :Murat
Yasemin Allen :Selin
Melis Birkan :Ceyla
Saygın Soysal : Doğan
Berkan Şal : Salim
Metin Belgin :Ferit
Ayça Eren :Ezo
Selin Uludoğan: Sude

Melis Birkan kimdir?

15 Temmuz 1982, Ankara), Türk dizi ve sinema oyuncusu.

İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale dersleri aldı. Aynı üniversitede modern dans eğitimini tamamladı. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Leyla ile Mecnun 'da "Leyla" rolünde oynamaktadır.Oyuncu'nun son dizisi Saklı Kalan adlı televizyon dizisinde oynamıştır.