Gündem 4N1K İlk Aşk 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

4N1K İlk Aşk 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

14.09.2018 - 10:45 | Son Güncellenme:

4N1K İlk Aşk 10. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Fox TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi 4N1K İlk Aşk'ta Ali'nin gerçekleri öğrenmesi gerektiğine inanan Barış, Yaprak'ı ikna etmeye çalıştı. Peki 4N1K İlk Aşk 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

4N1K İlk Aşk 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

4N1K İlk Aşk 10. bölümü ile ekrana geldi. Ekrana gelen son bölüm ardından dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Peki 4N1K İlk Aşk 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

4N1K 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

4N1K 11. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı andan itibaren haberimiz güncellenecektir.

4N1K İLK AŞK 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali’nin gerçekleri bilmesi gerektiğine inanan Barış, Yaprak’ı ikna etmeye çalışır. Kendi yaşadıklarını örnek veren Barış, onu ikna etmek için anne ve babasının mezarına bile götürür. Barış’ın Yaprak’a duygularını bilen Ali, ikili arasında onları çözmeye çalışır. Her ikisinin de kendisinden bir şey sakladığına iyice emin olur. Oğuz’un ailesinin kötüleşen mali durumu gizlenemez durumdadır. Çete ona destek olmak için bir plan yapar. Herkes dört koldan Oğuz’lara yardım etmek için seferber olur. Cihan ile Ece arasında ise beklenmedik bir gelişme yaşanır. Okula yeni gelen Tuna’nın tuhaf davranışları herkesi tedirgin eder, özellikle de Yaprak’ı. Barış’ın baskısına dayanmayan Yaprak, Ali’ye her şeyi itiraf etmeye gider. Evde ise onu bambaşka bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

4N1K İLK AŞK 10. BÖLÜM FRAGMAN