Gündem 9 aylık çifti kaza ayırdı

9 aylık çifti kaza ayırdı

25.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de eğlenceden dönerken alkollü olduğu iddia edilen Veli Özdemir’in kullandığı araç, aydınlatma direğine çarparak takla attı. Kazada Özdemir’in 9 aylık eşi Alev Özdemir can verdi

9 aylık çifti kaza ayırdı

İzmir Bornova’da, düğün eğlencesi dönüşü, alkollü olduğu öne sürülen Veli Özdemir yönetimindeki otomobil, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı ve takla attı. Hurdaya dönen araçta, sürücü Özdemir’in yaklaşık 9 ay önce evlendiği eşi Alev Özdemir öldü. Veli Özdemir ile kardeşi Ali Özdemir ise yaralandı. Kaza, dün saat 03.00 sıralarında Işıkkent’te Kemalpaşa Caddesi Metaş Kavşağı’nda meydana geldi. Asansör ve yürüyen merdiven üreten bir firmada şef olan Veli Özdemir (23), bir giyim firmasında reyon görevlisi olan eşi Alev Özdemir (23) ve kardeşi Ali Özdemir’le, bir yakınlarının düğünü için cuma günü Aydın’dan İzmir’e geldi. Özdemir çifti, Pınarbaşı’ndaki düğünün ardından eğlenmek için yakınlarıyla Alsancak’a gitti.
Bir müzikholde eğlenip alkol de aldıkları belirtilen çift, Pınarbaşı’ndaki bir akrabalarına gitmek üzere, Veli Özdemir yönetimindeki otomobille yola çıktı. Araç, Altındağ’dan Pınarbaşı yönüne giderken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Orta refüjdeki direğe çarpan araç takla attı ve yan yatarak durdu. Alev Özdemir olay yerinde öldü. Yaralanan Veli Özdemir ile kardeşi Ali Özdemir’in durumları ise iyi.