Gündem Acı Aşk 13. bölüm fragmanı final sahnesi - izle

Acı Aşk 13. bölüm fragmanı final sahnesi - izle

10.03.2016 - 11:23 | Son Güncellenme:

Ve sonunda bu dizi de final yapıyor. Show TV ekranlarının pazar akşamı dizisi olan Acı Aşk 13. yeni bölüm fragmanı verildi. Pazar akşamı Acı Aşk 13. bölüm ile ekranlara veda edecek.

Acı Aşk 13. bölüm fragmanı final sahnesi - izle

Yeni sezonda başlayan Acı Aşk dizisi 13. bölüme kadar dayanabildi. Pazar akşamı Show TV ekranlarında veda edecek olan Acı Aşk 13. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler final sahnesini merak etmeye başladı.

Haberin Devamı

ACI AŞK EN SON BÖLÜM ÖZETİ

Sevilen dizinin son bölümünde Ferman ile Şahika arasında ipler tamamen koptu. Şahika için işler çok kötü bir hal almıştı. Şahika, önce Zahide'nin köşke girmesiyle şok olurken daha sonra Ferman'ın kendisini köşkten kovup boşanacağını söylemesiyle kahroldu. Şahika bu olanlara rağmen yenilgiyi kabul etmeyerek, her şeyi değiştireceğini düşdüğü sırrına güvenmiş ve Ferman'ın can düşmanı Ekrem'le işbirliği yapmıştı.

Melek'in babası Saffet ise izini kaybettirmiş ve Milli Piyango biletleri satarak hayatını kazanmaya başlamıştı. Bu arada Zahide ise köşke Ali'nin teyzesi olarak yeniden girdi. Ana oğul arasındaki ilişki ise giderek ısınmaya başlamıştı. Babasının Ferman tarafından öldürüldüğünü öğrenen Bulut'un Ekrem'le birlikte yürüttüğü işbirliği ise gizliliğini devam ettiriyor. Bulut, intikamının peşindeyken, klinikteki Sude'ye ise iyileşme sürecinde en büyük yardım Mehmet'ten gelmişti.

Haberin Devamı

ACI AŞK 13. BÖLÜM FRAGMANI

ACI AŞK HAKKINDA

Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek (Sezgi Sena Akay) ve Bulut’un (Seçkin Özdemir) rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude’nin (Selin Şekerci) çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz)… Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir...

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı; Acı Aşk'ın Yönetmen koltuğu ise M. Çağatay Tosun'un.

Oyuncu kadrosunda; Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı, Burak Yamantürk ve Asuman Dabak yer alıyor.