Gündem Acun Ilıcalı Survivor'da yeni takımları açıkladı! Survivor'da kim elendi?

Acun Ilıcalı Survivor'da yeni takımları açıkladı! Survivor'da kim elendi?

03.04.2018 - 08:35 | Son Güncellenme:

Survivor son bölümüyle adeta nefesleri kesti. TV8'in sevilen yarışma programı Survivor'da dün akşam bir kişi daha adaya veda etti ve Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni konsept sonrası yeni takımlar belli oldu. Peki dün akşam Survivor'da kim elendi ve yeni takımlar kimlerden oluştu?

Acun Ilıcalı Survivorda yeni takımları açıkladı Survivorda kim elendi

Survivor'da dün akşam kim elendi? Gönüllüler takımından bir isim daha adaya veda etti. Acun Ilıcalı bundan sonra takımların kimlerden oluşacağını açıkladı. Yeni takımlar Ünlüler ve Gönüllüler olarak adlandırılacak. İşte Survivor 2018'in yeni takımları...

ACUN ILICALI: "BUGÜN İTİBARİYLE BİTİRDİK"

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, 'Survivor 2018'de dün akşam ekranlara gelen ada konseyinde çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. All Star-Gönüllüler konseptinin sona erdiğini duyuran ünlü yapımcı, ilk All Star takımından kalan 11 kişinin, 5 ve 6 yarışmacı olarak iki takıma dağıtılacağını ve yeni konseptin All Star-All Star'a karşı şeklinde olacağını söyledi.

SURVİVOR'DA YENİ TAKIMLAR BELLİ OLDU

1. ÜNLÜLER TAKIMI

Sema, Adem, Turabi, Sahra, Ümit, Yiğit, Elif, M. Kemal, Berna, Emre, Merve.

2. GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Hakan, Nagihan, Hilmicem, Murat, Damla, Anıl, Cumali, Funda, Yağmur, Birsen.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Gönüllüler takımından Nevin, Birsen ve Yağmur eleme potasındaydı. En az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Nevin Yanıt oldu.

Haberin Devamı

NEVİN YANIT KİMDİR?

16 Şubat 1986 yılında dünyaya gelmiş Türk atlet. Nevin Yanıt, kariyerine 2006 yılında başladı. Kısa mesafe koşan Nevin Yanıt, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde mücadele etti.

2006 Türkiye Üniversitelerarası Atletizm Şampiyonası'nda 100 metre ve 100 metre engellide altın madalya kazandı. Avrupa şampiyonu İspanyol Gloria Alozie'yi de geçerek altın madalyanın sahibi oldu; böylece Esen Kızıldağ'a ait 100 metre bayanlar engelli yarışı Türkiye rekorunu kırarak eline geçirdi ve 100 metre engelli mesafesini 13 saniyenin altında koşan ilk Türk atlet oldu. 60 metre engelli ve 100 metre koşularında da başarılı olan Yanıt'ın asıl başarılı olduğu branş 100 metre engelli yarışlarıdır. 2010 Avrupa Takımlar Birinci Lig Atletizm Şampiyonası'ndaki 100 metre engelli koşusunda 12.74 saniyelik derecesiyle kendine ait rekoru kırarak, dünya şampiyonu İrlandalı Derval Orourke'un önünde şampiyon oldu. 2012 Londra Olimpiyatları'nda Türkiye rekoru kırarak ikinci oldu. Yanıt, 100 metre engelli final koşusunda yine 12.58 saniyelik derecesiyle 5. oldu. Fakat aldığı doping cezası nedeniyle bu dereceleri iptal edildi.


ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da yeni konsept öncesi oynanan son ödül oyunu büyük heyecana sahne oldu. Ödülün köfte-patates olduğu zorlu oyunu Gönüllüler takımı 10'a 8 skoruyla kazandı ve son ödül oyunun sahibi oldu.

Haberin Devamı

SEMBOL OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Survivor'da erkekler arasından oynanan sembol oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. Ümit ve Hilmi arasında oynanan finali kazanan isim Hilmi oldu ve Hilmi bu oyunu ilk kez kazanmış oldu.

Survivor'da kadınlar arasında oynanan sembol oyunu oldukça heyecanlı geçti. Birsen ve Nagihan arasında oynanan finali kazanan isim Nagihan oldu ve Nagihan bu oyunu ilk kez kazanmış oldu.