Gündem Adı Efsane 29. bölüm final bölümünde Fiko ve Sibel evlendi!

Adı Efsane 29. bölüm final bölümünde Fiko ve Sibel evlendi!

29.08.2017 - 10:08 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Adı Efsane 29. bölüm final bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Fiko'nun Sibel'e evlilik teklifi ettiği sahnenin yanı sıra ikilinin evlenmeleri de geceye damga vurdu. Adı Efsane final bölümüyle ekranlara veda etti. İşte Adı Efsane final bölümünden geriye kalanlar...

Adı Efsane 29. bölüm final bölümünde Fiko ve Sibel evlendi

Adı Efsane dizisi sün akşam ekrana gelen 29. bölüm ile ekranlara veda etti. Adı Efsane final bölümünde Fiko, Sibel'e evlenme teklif etti. Bu teklif karşısında şok olan Sibel geçte olsa Fiko'ya evet cevabını verdi. Adı Efsane'nin 29. bölüm final bölümünde Fiko ve Sibel'in evlilikleri damga vurdu. İşte Adı Efsane 29. bölüm finalinden geriye kalanlar...

Haberin Devamı

ADI EFSANE FİNAL BÖLÜMÜ ÖZET

Adı Efsane 29. Bölüm final fragmanı yayında! Fiko, Sibel'e evlenme teklif ediyor!

Fiko, sonunda "Gülüm" diye peşinde kul köle olduğu aşkı Sibel'e evlenme teklif ediyor! Bu teklifi ise, hayatlarında dönüm noktası olacak maçta yapıyor. Hakan ve tayfa bu sevinçli olaydan dolayı çok mutlular. Sibel, Fikon'nun bu ani hamlesi karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor!

Fikret, Sibel’i içine düştüğü tuzaktan kurtarmayı başardıktan sonra onu kendi evine götürür. Sibel yaşadığı travmatik olayın etkisinden kurtulamaz. Fikret’in bütün gece bir an bile yanından ayrılmasını istemez. Birlikte geçirdikleri bu gece Fikret ve Sibel aşkı için gün doğumu demektir. Fiko, sonunda büyük aşkı Sibel'e evlenme teklif eder. Bu teklifi ise, hayatlarında dönüm noktası olacak maçta yapar.

Haberin Devamı

Naz, doğum gününde, Sinan'ın babası olduğunu öğrenmiştir. Peki Naz, bu gerçekliği kabullenebilecek midir?

Sibel, Fiko'nun evlenme teklifine nasıl bir cevap verecek? Hakan ve tayfası için önemli olan maç nasıl sonuçlanacak? Naz, Seyfi'den öğrendiği sır yüzünden annesi Reyhan ve babası Sinan'a nasıl bir tepki verecek?

Adı Efsane, 29 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de final bölümü ile Kanal D'de!

ADI EFSANE 29. FİNAL BÖLÜM FRAGMANI