Gündem Arka Sokaklar 397. bölüm fragmanında neler olacak? - İzle

Arka Sokaklar 397. bölüm fragmanında neler olacak? - İzle

11.04.2016 - 11:55 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar aksiyon dolu yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Son bölümde Hüsnü Çoban'ın terfisi hem ekibi hem de ailesini sevindirdi. İşte Arka Sokaklar 397. yeni bölüm fragmanı ve son gelişmeler...

Arka Sokaklar 397. bölüm fragmanında neler olacak - İzle

Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın yer aldığı Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, dizinin senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul yönetiyor. Arka Sokaklar 396. son bölümde Hüsnü Çoban başkomiserliğe terfi ediyor. Bu durum hem ekip hem de ailesi tarafından sevinçle karşılanıyor. İşte Arka sokaklar 397. bölüm fragmanı ve son gelişmeler... Arka Sokaklar her hafta Cuma günü saat 20:00'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Şiyar ve Mestan, lüks araçları çalan bir hırsızlık çetesinin başındaki isimlerdir. Mestan’ın sanayi de bir tamirhanesi olduğu bilinmektedir ve ekip tamirhaneye baskın yapar.

Baskında Mestan ve Şiyar kaçar, Mestan’ın kardeşi Mahmut ise çatışmada ölür. Şiyar adamıyla beraber çalıntı arabalardan biriyle son sürat kaçmaktadır. Ali ve Mesut’ta bir başka araca binip peşlerine düşerler. Şiyar usta hareketlerle Mesut ve Ali’yi atlatmayı başarır. Ekip ise aslında bambaşka bir olay ile karşı karşıyadır. Çünkü Şiyar Tem tarafından aranan bir teröristtir. Adam uyuyan hücreleri uyandırmak için İstanbul’a yeni gelmiştir.

Ekibin aklına ilk gelen şey İstanbul’da bombalı eylem hazırlığında olmasıdır. Rıza’nın talimatı ile ekip önce Mestan’ı bulmanın, örgüt ile nasıl bir bağı olduğunu çözmenin akabinde ise Şiyar’ı bir an önce yakalayıp etkisiz hale getirmenin peşine düşer. Yapılan araştırmalar, alınan ihbarlar üzerine Tem Şube ile birlikte çalışılır. Ortak yapılan baskınlarda neredeyse yer yerinden oynar. Medyada Rıza Baba’nın ekibinin ve Tem Şubenin yargısız infaz yaptığı yolunda büyük gürültü kopmaktadır. Bu sebeple de Tem Şube ve ekip hakkında soruşturma başlatılır.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 396. Bölüm'de; Kahraman polis memuru Hüsnü Çoban, Rıza Baba'dan sonra en yetkili kişi ünvanını alıyor.
Hüsnü, canlı bombayı etkisiz hale getirerek göstermiş olduğu üstün başarı ile televizyonlara çıkıyor ve terfi alarak Başkomiser oluyor. Bu mutlu haber hem ekip hem de ailesi tarafından sevinçle karşılanıyor.

ARKA SOKAKLAR 397. BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCU KADROSU

Zafer Ergin Rıza Soylu/Rıza Baba
Şevket Çoruh Mesut Güneri

Özgür Ozan Hüsnü Çoban
Ozan Çobanoğlu Hakan Çınar
Oya Okar Selin
Alp Korkmaz Ali Akdoğan
Özlem Çınar Aylin Aydın
Figen Evren Suat Çoban
Nazlı Tosunoğlu Nazike
İpek Yaylacıoğlu Pınar Soylu Akdoğan
Hülya Kalebayır Çelik Ayla Soylu
Can Başak Arif Müdür
Tunç Oğuz Arda
Boğaç Aksoy Volkan
Onur Bay Tekin Çoban
Furkan Göksel Metin Çoban
Yüsra Geyik Zeliha Çoban/Zeliş
Manolya Aşık Şule Çoban
Kerimhan Duman Tunç Güneri
Beste Seyhan Şamcı Eda
Uğur Pektaş Murat Ateş (377-385)
Mustafa Efe Günay Haydar Berk Çoban
Kaan Uslu Rıza Efe Akdoğan

Haberin Devamı

Özgür Ozan kimdir?

Arka Sokaklar 397. bölüm fragmanında neler olacak - İzle

Özgür Ozan (d.1966; Bolu)], Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.

İlk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. Mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda çalıştı.İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi.

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda rol aldı. İstanbul Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda görev yaptı. Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı, hafif kılıbık Selami karakteri ile tanınır hale geldi. Halen Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Komiser Hüsnü rolünü canlandırmaktadır. Özgür Ozan evli ve bir çocuk babasıdır.