Gündem Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölümde heyecan dorukta!

Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölümde heyecan dorukta!

27.09.2016 - 09:01 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölümde işler karışıyor. Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölüm fragmanı ile Pazar akşamı Show Tv ekranında izleyenleri ile buluşuyor!

Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölümde heyecan dorukta

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği başrollerinde; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Devrim Özder Akın, Ece Dizdar ve emre karayel gibi oyuncuların yer aldığı Arkadaşlar İyidir'in 5. bölümü ekranlara geldi.

Haberin Devamı

ARKADAŞLAR İYİDİR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ARKADAŞLAR İYİDİR 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ARKADAŞLAR İYİDİR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eren'in kardeşinin reklamlarda oynaması, Eren'i çılgına çevirir. Bunu televizyonlarda gören babası Hayri ise eve geri döner. Eren babası Hayri'yi evde görünce çocukluk kabuslarıyla tekrar yüzleşmek zorunda kalır.
Öte yandan Seda babasını Yasemin'le sarılırken görür ve dünyalar başına yıkılır. Gizem ise Yasemin'in oğulları Alkın için düzenledikleri doğum günü partisinde garsonluk yapar ve gizlice Salih'in fotoğraflarını çeker. Bu sırada Yunus'un babası rahatsızlanmıştır ve bu yüzden Yunus memlekete dönmek zorunda kalır. Bu olanlardan kaçmak isteyen Seda ise Yunus'u yalnız bırakmak istemez ve onunla birlikte İzmir'e gider. Yunus'u burada şoke olacağı bir sürpriz beklemektedir.
Merve ise hipodromda tanıştığı Eren'in arkadaşı Arda'yla arayı iyice ısıtır. Eren, eve dönen babasını uzaklaştırmakla uğraşırken, canı bir de Seda'nın Yunus'la birlikte gitmesine sıkılır. Gizem ise Seda'yı gerçekleri annesi Ayşe'ye anlatması için ikna etmeye çalışır.

Haberin Devamı

Babasına toplu bir miktar para verip göndermeye ikna ettiğini sanan Eren, eve döndüğünde babasını tekrar görünce öfkeden çılgına döner ve sert bir kavgaya tutuşurlar. Evi terk edeceği esnada, annesinin arkasından çevirdiği işleri anlatır ve kapıyı vurup çıkar. Bu sırada Seda, Eren'i arar ve yanına gider. Eren, Seda ile dertleşirken kendini onunla öpüşürken bulur.

ARKADAŞLAR İYİDİR DİZİSİNİN KONUSU

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği Arkadaşlar İyidir'in başrollerinde; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Devrim Özder Akın, Ece Dizdar ve Emre Karayel yer alıyor. Usta oyuncu Ahmet Mekin'in ise konuk oyuncu olarak boy göstereceği Arkadaşlar İyidir'in yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan, yönetmenliğini Deniz Koloş senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alıyor.

Arkadaşlar İyidir'in genel hikayesi ise Eren Kahraman, Seda Yılmaz, Merve Altınköprü ve Yunus Çağlayan, bir yıl önce üniversitede hazırlık okurken tanışmış olan dört arkadaştır. Birinci sınıfa başlayacakları sene, Seda uzun süredir görüşmediği çocukluk arkadaşı Gizem Subaşı'yla karşılaşır. Seda ve Gizem, bir araya geldikleri ilk andan itibaren eski günlerdeki gibi birbirlerine bağlanırlar. Ancak kısa süre sonra gruptaki dengeler değişmeye başlar. Seda, Eren, Merve, Yunus ve Gizem geçmişin hayaletleriyle yüzleştikçe, yetişkinlik hayatının o kadar da güzel bir şey olmadığını düşünmeye başlarlar. Artık hayatla olan savaşlarında tek başlarına olduklarını fark etmişlerdir. Hayatın her cephesinde tek başına savaşacak, gerekirse yaralanacak ama tekrar ayağa kalkmasını da bileceklerdir. Her şey bir yana, arkadaşlık bu yaralı ruhları iyileştirebilecek midir?

Yazarlar