Gündem Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölümde sürpriz gelişmeler yaşanıyor!

Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölümde sürpriz gelişmeler yaşanıyor!

29.09.2016 - 11:18 | Son Güncellenme:

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arkadaşlar İyidir'in yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Tutku ve heyecan dolu sahneleri ve genç oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Arkadaşlar İyidir dizisinin merakla beklenen 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bu hafta sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İşte Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölüm fragmanları ve dizi hakkındaki bilgiler...

Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölümde sürpriz gelişmeler yaşanıyor

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği "Arkadaşlar İyidir", üniversiteli 5 gencin aileleri ile ilişkilerini, yaşadıkları çatışmalarını, aşklarını, dostluklarını, heyecanlarını kısacası büyüme hikayelerini anlatıyor. Merakla beklenen Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Heyecanla dolu sahneleriyle merakla beklenen Arkadaşlar İyidir dizisi yeni bölümü ile 2 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da Show Tv'de.

ARKADAŞLAR İYİDİR 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI



Başrollerinde; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos’un yer aldığı, genç kadroya; Emre Karayel, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar ve Ahmet Mekin gibi güçlü isimler eşlik ediyor. Yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan, yönetmenliğini ise Deniz Koloş’un yaptığı "Arkadaşlar İyidir"in senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alıyor.

Haberin Devamı

ARKADAŞLAR İYİDİR 6. BÖLÜM 1. FRAGMANI



ARKADAŞLAR İYİDİR SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Arkadaşlar İyidir”in 5. son bölümünde; Eren ve Seda arasındaki yakınlaşma bütün dengeleri bozar. Merve ve Yunus’u ise büyük hayal kırıklıkları beklemektedir. Salih, Ayşe’ye gerçeği anlatmakta tereddüt ederken, Hayri, Sema’nın hiç beklemediği bir şey yapacaktır. Seda, Gizem’den şüphelenmeye başlar. Gizem’in tekrar hayatlarına girmesiyle işler karışmaya başlamıştır. Salih’in büyük sırrı şimdi de Candan’ın eline geçmiştir. Yunus için düzenlenen doğum günü partisi herkesi bir araya getirir ama gece sürpriz bir şekilde sonlanacaktır.