Gündem Aşk Laftan Anlamaz 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Laftan Anlamaz 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

03.02.2017 - 10:53 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz 29. bölümüyle bu akşam Show TV ekranlarına geldi. Aşk Laftan Anlamaz'ın 30. yeni bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki Aşk Laftan Anlamaz'ın yeni bölümünde neler olacak, fragman yayında mı?

Aşk Laftan Anlamaz 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Aşk Laftan Anlamaz'ın son bölümü bu akşam nefesler tutularak izlendi. Aşk Laftan Anlamaz'da Murat gerçek annesini kaybederek hayatının en perişan anını yaşadı. Aşk Laftan Anlamaz'ın 30. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı araştırılmaya başladı, fragman henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Başrollerini Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran ve Oğuzhan Karbi'nin paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz Cumartesi akşamları saat 20:00'da Show TV'de!

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 29. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 29. BÖLÜM 2. FRAGMANI



AŞK LAFTAN ANLAMAZ 29. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Aşk Laftan Anlamaz dizisinde bu hafta Murat hayatının en büyük acısıyla yüz yüze kalmış, Hayat yaşadıkları kabustan kurtulmanın yollarını aramaktadır. Murat’ın arkasından oynanan oyunda Derya’nın da parmağının olması başka soruları da beraberinde getirir. Murat sahiden de bir Sarsılmaz değil midir?

Diğer tarafta Cemil yepyeni bir plan kurmuş ancak aşk bu kez de planların hepsini yerle bir edecektir. Ve Emre kimsenin yok edemeyeceği bir aşkla girdiği ve kaybetmeye mahkum olduğu savaşta, kimsenin beklemediği bir şey yapacak ve belki de bunu hayatıyla ödeyecektir.

Haberin Devamı

Üstelik Hayat ve Murat’ı da tehlikeye atarak.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 29. BÖLÜM 1. FRAGMANI



AŞK LAFTAN ANLAMAZ DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Aşk Laftan Anlamaz son bölümünde Hayat, öğrendiği sırla Murat arasında kaldı, zorluklarla kazandığı mutluluğu kaybetmemek için var gücüyle savaştı. Hayat ve Murat’ın herkesten uzakta geçirdiği balayı ve sonsuz mutluluğuna sürpriz bir ziyaretçi ile gölge düşer. Hayat, öğrendiği sırla Murat arasında sıkışacak, zorluklarla kazandığı mutluluğu kaybetmemek için var gücüyle savaşacaktır. Cemil’in beraberinde getirdiği yalan giderek büyümekte ve büyürken de bir aşkı peşinden sürüklemektedir. Tuval imkansız derken Cemil’in etkisine girmekten kaçamaz. Murat’sa annesine ilk kez bu kadar yakın olacak ve söylenmeyen her şey dile gelecektir.