Gündem Aynı odada uyuduğu kızı tarafından ölü bulundu

Aynı odada uyuduğu kızı tarafından ölü bulundu

23.08.2021 - 12:58 | Son Güncellenme:

Adana'da bir süre önce bel fıtığı ameliyatı olan Aslı Demir (42), aynı odada birlikte uyuduğu kızı A.S.Ş. (17) tarafından ölü bulundu.

Aynı odada uyuduğu kızı tarafından ölü bulundu

Olay, saat 11.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi’ndeki apartman dairesinde meydana geldi. Eşinden boşanan ve kızı A.S.Ş. ile yaşayan kadın kuaförü Aslı Demir, iddiaya göre bir süre önce bel fıtığı ameliyatı geçirdi. Hastaneden taburcu olduktan sonra evine gelen Demir’in vücudunda enfeksiyon nedeniyle yaralar çıktı. Bundan dolayı sık sık hastaneye giden Demir, tedavi görmeye devam etti. Demir, dün gece kızıyla birlikte aynı odada uyudu. Öğlene doğru uyanan A.S.Ş. annesini de uyandırmak istedi. Annesinin kendisine tepki vermemesi üzerine telaşlanan genç kız, durumu 112’ye bildirdi.

Haberin Devamı

ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları inceleme sonucu Aslı Demir’in öldüğünü tespit etti. Polisin olay yeri inceleme çalışmalarının ardından Demir’in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aynı odada uyuduğu kızı tarafından ölü bulundu

EVİN BAHÇESİNDE ÖLÜ BULUNDU

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde de Sadettin Hazar (52), evinin bahçesinde ölü olarak bulundu.

İlçeye bağlı Çaygeçit köyünde evli ve bir çocuk babası Sadettin Hazar'ı, komşuları evinin yanında baygın halde gördü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Sağlık ekipleri Hazar'ın öldüğünü belirlerken, savcının yaptığı incelemenin ardından cenaze, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Haberin Devamı

Sadettin Hazar'ın 2'nci kattaki evine çıkarken merdivenden düşmüş olabileceği değerlendiriliyor.

Aynı odada uyuduğu kızı tarafından ölü bulundu

EVİNİN BANYOSUNDA ÖLÜ BULUNDU

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, annesi ve oğluyla yaşayan Gülay Dalsuna (56) da, banyoda ölü bulundu.

​Olay, sabah saatlerinde Dervişpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Annesi ve oğluyla birlikte yaşayan Gülay Dalsuna, uzun süre banyodan çıkmayınca annesi merak etti. Banyoya giren anne, Dalsuna'yı yerde hareketsiz halde yatarken bulunca durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarı üzerine eve gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Gülay Dalsuna'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Dalsuna'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.