Gündem AUZEF sınav yerleri belli oldu mu? 2022 AUZEF sınav tarihleri ne zaman? Geri sayım başladı

AUZEF sınav yerleri belli oldu mu? 2022 AUZEF sınav tarihleri ne zaman? Geri sayım başladı

31.03.2022 - 19:08 | Son Güncellenme:

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri, Bahar Dönemi sınavları için arayışa başladı. AUZEF sınav tarihleri merak konusu oldu. 2021-2022 Eğitim yılının AUZEF Bahar Dönemi sınav tarihleri belli oldu. Öğrenciler ise AUZEF sınavları ne zaman sorusunu soruyor. Peki AUZEF sınav yerleri giriş belgesi yayımlandı mı?

AUZEF sınav yerleri belli oldu mu 2022 AUZEF sınav tarihleri ne zaman Geri sayım başladı

2021 – 2022 Bahar Yarıyılı Ara Sınavı (Vize) Sınav Merkezi Tercih İşlemleri tamamlandı.Sınav merkezi tercihinde bulunmayan öğrencilerimizin sınav yeri, güz yarıyılında seçmiş olduğu son sınav merkezi esas alınarak tespit edilecektir. AUZEF sınav tarihleri ne zaman? AUZEF sınav yerleri giriş belgesi yayımlandı mı?

Haberin Devamı

AUZEF SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN?

Ara Dönem (Vize) Sınavları 16 - 17 Nisan 2022 tarihlerinde uygulanacak.

Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları) 04 - 05 Haziran 2022 tarihlerinde uygulanacak.

Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları) 02 - 03 Temmuz 2022 tarihlerinde uygulanacak.

AUZEF SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI?

AUZEF sınav yerleri giriş belgesi henüz yayımlanmadı.

Belirtilen tarih aralığında sınav merkezi tercihinde bulunmayan ve bununla birlikte güz yarıyılında da sınav merkezi tercihi yapmamış olan öğrencilerimizin sınav yeri, MERNİS kayıtlarına göre ikametinin bulunduğu il içerisinde AUZEF’in uygun gördüğü sınav merkezi olarak tanımlanacaktır.

Sınav merkezi tercihi aşamasında engelli veya hükümlü olan öğrencilerin engel durumları ile ilgili bilgileri hatasız olarak bildirmeleri gerekmektedir.