Gündem ‘Ayrı aday sinsi bir oyun’

‘Ayrı aday sinsi bir oyun’

12.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara’da partisinin Seçmen İletişim Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

‘Ayrı aday sinsi bir oyun’

ANKARA Milliyet - Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok’un yanı sıra AK Parti’li ve MHP’li yöneticilerin de hazır bulunduğu törende konuşan Bahçeli, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Hiç kimseyi öteki görmüyoruz, ötekileştirmiyoruz. CHP ve DEM’in yönetimindeki diğer büyükşehir ve il belediyelerini cumhurun iradesiyle birleştireceğiz. 31 Mart 2019 tarihinden bu yana maşeri vicdanda bir ızdırap halini alan kayıp yıllar Allah’ın izniyle son bulacak. Merkezi yönetimle yerel yönetimler tek ses, tek yürek olacak.

Anamuhalefeti sert sözlerle eleştiren Bahçeli şöyle devam etti: “CHP ve DEM’in yönetimindeki diğer büyükşehir ve il belediyelerini cumhurun iradesiyle birleştireceğiz. CHP ile DEM’in ayrı ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyundur. Çünkü CHP demek DEM demektir. Hem DEM’lenen CHP’de bulunup hem ülkücülük iddiasını dillendirmek şiddetli bir çelişki; aynı şekilde şehitlerimize, gazilerimize, vatan ve milletimizin mukadderatına karşı duruştur. Bugünkü CHP yönetimi PKK’nın eline geçmiştir. Atatürk’ün CHP’si nerede, bugünkü CHP nerededir. Terör devletine onay veren CHP’dir. Terör örgütleriyle iltisaklı kişileri belediyelere taşımayı amaçlayan CHP’dir. DEM’cilerle pazarlık yapıp belediyeleri peşkeş çekmeye çalışan CHP’dir.”

Haberin Devamı

Yavaş’ı hedef aldı

“Yavaş yavaş bu kentimizin enerjisini sömürenlerin gerçek yüzü ortaya çıkmıştır. Geride kalan beş yılda Ankara’ya çivi çakılmamıştır. Büyükşehir Belediye Başkanı 14 Mayıs seçim kampanyalarında başkenti yüzüstü bırakmıştır. Cumhurbaşkanı yardımcılığına heveslenen bu şahıs, Ankara’ya hüsran yaşatmış, nasıl bir koltuk meraklısı olduğunu ispatlamıştır.”