Gündem Azize yeni bölüm yok mu? Azize 4. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Azize yeni bölüm yok mu? Azize 4. bölüm ne zaman yayınlanacak?

10.12.2019 - 09:23 | Son Güncellenme:

Azize dizisi 4. bölüm fragmanını yayınladı. Salı akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümü bu akşam yok mu? İzleyiciler Azize'nin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. İşte Azize 4. bölüm ile ilgili merak edilen detaylar...

Azize yeni bölüm yok mu Azize 4. bölüm ne zaman yayınlanacak

Kanal D'nin yeni dizisi Azize yayınlandığı ilk günden itibaren izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Salı akşamları ekrana gelen Azize son olarak 3. bölümü ile izleyici karşısına çıkmıştı. Azize'nin 4. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

AZİZE YENİ BÖLÜM YOK MU?

4. Bölümü ile bu akşam ekrana gelmesi beklenen Azize'nin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Alınan karar ile Azize'nin yayın günü değişti. Salı akşamları ekrana gelen Azize artık cumartesi akşamları yayınlanacak.

AZİZE 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azize, Kartal'a gerçekleri anlatıyor mu? Azize yeni gününde, Cumartesi 20.00'da Kanal D'de!

Kartal ve Azize arasındaki buzlar yavaş yavaş erimektedir. Kartal'ın açık yürekliliği Azize'yi etkiler. Kartal, Azize'ye o can alıcı soruyu sormakta sakınca görmez. Gerçekleri öğrenmek istemektedir. Azize konuya ailesini anlatmakla başlar. İkili artık yolun sonuna geldiklerini düşünmektedir.

Öte yandan Balkan kendine gelir. Balkan'ın kendine gelmesi pek çok şeyin habercisidir. Ortalık karışır. Ailesine karşı Azize'yi savunan Kartal hislerini herkese açıklar. Azize ve Kartal arasında neler olacak?

Haberin Devamı

AZİZE 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI

AZİZE 4. BÖLÜM FRAGMANI