GündemBagajdan tarihi eser çıktı

Bagajdan tarihi eser çıktı

18.03.2008 - 19:46 | Son Güncellenme:

KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi'nde bir otomobilde yapılan aramada 179 yıllık tarihi eser niteliği taşıyan çok sayıda el yazması ayet ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Bagajdan tarihi eser çıktı

Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler bir ihbar üzerine Edirne Bayırı Mevkii'nde 34  EJ 9846 plakalı otomobili durdurdu. Yapılan aramada otomobilin bagajında 179 yıllık tarihi eser niteliği taşıyan el yazması bir adet Kuran-ı Kerim, bir adet el yazması dua, bir adet el yazması nasihat ve fıkıh el kitabı, bir adet el yazması şifalı dualar ve tılsım kitabı, üç adet el yazması şiir kitabı, bir adet el yazması imsakiye cetveli ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Özgür Güvendi, Arif Ergen ve Sinan Kökçe’nin sorguları sürüyor.

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı

Cadde | 18.06.2025 - 11:22

Barcelona'nın 17 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, İspanya'nın tanınmış sosyal medya fenomeni 29 yaşındaki Fati Vázquez ile aşkı ortaya çıktı.

Yazarlar