GündemBaltayla saldırdığı kayınpederini yaraladı

Baltayla saldırdığı kayınpederini yaraladı

12.09.2008 - 13:53 | Son Güncellenme:

.

Baltayla saldırdığı kayınpederini yaraladı

KIRKLARELİ'nde kanser hastası olan eşinin ölümünün ardından taziye ziyaretlerini kabul eden 52 yaşındaki Hilmi Özdemir, evde bulunan torunlarının yaptığı sesten şikayetçi olunca kızı, damadı ve torunlarını evden kovdu. Kovulmayı hazmedemeyen damat Erhan T., eline geçirdiği baltayla saldırdı kayınpederi Özdemir'i başından yaraladı.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Bağdemlik Mahallesi'nde meydana geldi. Kolon kanseri tedavisi gören eşini 3 gün önce tedavi gördüğü hastanede kaybeden Hilmi Özdemir, evinde yakınlarının taziye ziyaretlerini kabul etti. Ziyaret sırasında evde bulunan 3 torununun yüksek ses çıkartmasından rahatsız olan Hilmi Özdemir, damadı 36 yaşındaki Erhan T.'ye, “Çocukların çok gürültü yapıyor. Sizin gürültünüzü çekemem. Al onları da gidin evimden” dedi. Bu sözler üzerine çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından kapının önünde bulunan baltayı alan Erhan T., kayınpederini başından yaraladıktan sonra evden kaçtı. Evde bulunan akrabaları tarafından hastaneye kaldırılan Hilmi Özdemir yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis ekipleri kaçan damadı ararken, soruşturma başlattı.

KEŞFETYENİ
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı

Cadde | 17.06.2025 - 11:25

Dünyaca ünlü yıldız Justin Bieber ile model eşi Hailey Bieber arasında sular durulmuyor. Ünlü çift bu kez Instagram yorumlarında birbirine imalı sözler söyledi.

Yazarlar