Gündem Beni Affet 1032. bölümde olaylar karışıyor!

Beni Affet 1032. bölümde olaylar karışıyor!

13.10.2016 - 11:25 | Son Güncellenme:

Beni Affet yayınlanan son bölümü ile dikkat çekmeyi başardı. Türkiye'nin sevilen günlük dizilerinden olan Beni Affet 1032. bölümde neler olacağı merak edilen konulardan biri. İşte sevilen dizi Beni Affet yeni bölüm fragmanı ve merak edilen detaylar...

Beni Affet 1032. bölümde olaylar karışıyor

Beni Affet yeni sezona başarılı bir başlangıç yaptı. Başrollerini Gaye Turgut Evin, Saim Karakale, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü’nün paylaştığı dizi yeni eklenen oyuncular ile ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor.

Haberin Devamı

BENİ AFFET YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BENİ AFFET SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Demir’e oyun oynarken Bahar’a yakalanan Onur zor durumda kalır. Acaba Bahar, Onur’un gerçek kimliğini öğrenebilecek midir? Ceylan kendini gittiği yerde saldırıya uğramış gibi gösterince Kader’lerin evine geri döner. Ancak amacına ulaşan Ceylan bununla yetinmeyecektir.
Feride ve Cüneyt mutlu bir şekide at çiftiğinden dönerken, Hasret’in yeni bir şımarıklığıyla tatları kaçar. Ancak Feride, Hasret’e gereken dersi verir. Sinirden kuduran Hasret, Ünal’ın mezarının sahte olduğunu öğrenir. Bu gerçeği ifşa edip etmeyeceği ise merak konusudur.

OYUNCULAR

Feride Kozan-Şeyma Korkmaz

Cüneyt Kozan-Murat Danacı

Bahar Kozan-Gaye Turgut

Haberin Devamı

Mehmet Kemal Kozan-Mert Altınışık

Eylül / Ayşe Güner-Gamze İğdiroğlu

Sevgi Kayacan-İlkay Kayku Atalay

Nazire Tekin-Zeynep Aytek Metin

Kader Kayacan-Ceren Yalazoğlu Karakoç

Yıldız-Zeynep Yasa

Ferman Ötüken Hürmüzlü

Osman Kozan-Nusret Şenay

Zühre Kozan-Ulviye Karaca

Handan Kurkrcu-Elif Sanli