Gündem Beyazıt'taki kazayla ilgili şok iddia! Kazadan hemen önce...

Beyazıt'taki kazayla ilgili şok iddia! Kazadan hemen önce...

21.03.2019 - 14:22 | Son Güncellenme:

Beyazıt'ta özel halk otobüsü şoförünün kaza öncesi duraktaki otobüs şoförü ile tartıştığı öne sürüldü. Beyazıt'ta kaza yapan özel halk otobüsünün şoförü ifadesi alınmak üzere Beyazıt Polis Merkezi'ne getirildi.

Beyazıttaki kazayla ilgili şok iddia Kazadan hemen önce...

Beyazıt'ta saat 10.00 sıralarında meydana gelen kazada Yüksel Kostuk'un kullandığı Özel halk otobüsü yeşil alana da girerek yayalara ve araçlara çarptı. Kazada 3 kişi yaralanırken, çarptığı araçlarda hasar oluştu. Otobüs sürücüsü Yüksel Kostuk polis tarafından gözaltına alındı. Kostuk ifadesi alınmak üzere Beyazıt Polis Merkezi'ne getirildi.

Haberin Devamı

Beyazıttaki kazayla ilgili şok iddia Kazadan hemen önce...

Kostuk'un karakola girerken yüzünü elindeki hırka ile gizlemeye çalıştığı görüldü.

KAZA ÖNCESİ TARTIŞMA MI ÇIKTI?

Beyazıt'ta saat 10.00 sıralarında meydana gelen kazada Yüksel Kostuk'un kullandığı özel halk otobüsü yeşil alana da girerek yayalara ve araçlara çarptı.

Kazada 3 kişi yaralanırken, çarptığı araçlarda hasar oluştu. Kaza sırasında otobüste iki yolcunun bulunduğu öğrenildi. Yaralanan yolculardan biri, şoförün kaza öncesi durakta bir otobüsün sürücüsü ile tartıştığını öne sürdü. Tartışma sonrası sürücüsün hızla hareket ettiğini iddia eden yaralı yolcu, "Ne olduğunu anlamadık. Merdivenlerden tırmanarak araçların bulunduğu bölüme uçtuk" ifadesini kullandı.

KAZA ANI KAMERADA

Beyazet'ta özel halk otobüsünün kaza yapması sonucu 3 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberin Devamı

Görüntülerde, park içinden hızla gelen otobüs, araçlara çarparak, yola iniyor. Otobüs daha sonra araçlara çarparak, duruyor