Gündem Bir Litre Gözyaşı 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Litre Gözyaşı 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

23.12.2018 - 09:57 | Son Güncellenme:

Bir Litre Gözyaşı 12. son bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Bir Litre Gözyaşı yeni bölümde Cihan, Mahir'e olan duygularını itiraf ederken, Mahir her şeyi duyar. Peki Bir Litre Gözyaşı 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Litre Gözyaşı 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Pazar akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bir Litre Gözyaşı yeni bölümü ile oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı ve Mahir-Cihan aşkı yepyeni bir boyut kazandı. Bir Litre Gözyaşı 13. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

BİR LİTRE GÖZYAŞI 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşkına bir türlü istediği karşılığı bulamayan Mahir, Cihan’ın tavrından ve kararlarından oldukça yorulmuştur. Mahir, kalbinin sesini susturup Cihan’dan uzaklaşmak istese de bunu bir türlü başaramaz. Elif’in okulda yaşadığı huzursuzluk, evin içine de sıçrar. Öyle ki Elif’in sorunları ailede büyük çatışmalara neden olur. Bu sorunlar Figen ve Muzo’yu Güzin’le karşı karşıya getirir.

Hande, Mahir’in hoşlandığı bir kız olduğunu düşünür ve bu kızı bulmak için iz sürmeye başlar. Kendi başına bulamayacağını düşünen Hande, Cihan’dan bu konuda yardım ister. Bir yandan en yakın arkadaşına açıklayamadığı gerçek, diğer yandan Mahir’le yaşadığı sıkıntılar Cihan’ı ruhsal bir çöküşün eşiğine kadar sürükler. Cihan kalbine gömmek zorunda kaldığı aşkını Papatya’nın da ısrarıyla haykırmak ister. Cihan aşkını dile getirirken bu itirafa istemeden de olsa başka birileri daha şahitlik yapar.

Haberin Devamı

BİR LİTRE GÖZYAŞI 12. BÖLÜM FRAGMAN