Gündem Bir Zamanlar Çukurova 37. yeni bölüm 2. fragmanı... Konakta kim vuruldu?

Bir Zamanlar Çukurova 37. yeni bölüm 2. fragmanı... Konakta kim vuruldu?

25.09.2019 - 11:00 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Yılmaz ve Demir cezaevine gönderilirken ikili büyük bir kavgaya tutuşuyor. Yılmaz Demir'e "Senin her şeyini elinden alacağım." derken Fekeli ise ölüm kalım savaşı veriyor.

Bir Zamanlar Çukurova 37. yeni bölüm 2. fragmanı... Konakta kim vuruldu

Bir Zamanlar Çukurova 37. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizi yarın akşam ekrana gelecek. Ynei bölümde ise Yılmaz Hünkar'ı vurmak isterken Fekeli'yi vuruyor. Yılmaz ile Demir hapishanede karşı karşıya gelip kavgaya tutuşuyor. Fekeli ölüm kalım mücadelesi veriyor Müjgan'ın ise içi parçalanıyor. Yılmaz cezaevinden çıkar çıkmaz soluğu Züleyha'nın yanında alırken konakta duyulan silah sesi büyük bir şok yaratıyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yılmaz'ın düğününde Züleyha nerede?

Yılmaz, Müjgan ile hayatında yepyeni bir sayfa açmak için çıktığı yolda düğün sonrası öğrendikleriyle alt üst olur. Hünkar'ın Züleyha'yı kendi hayatına karşılık Demir'le evlendirdiğini öğrenmek Yılmaz'ı yıkmıştır. Ama Müjgan'a bir şey belli etmemek için kendini zorlar!

Züleyha, Demir'in çocuğunu aldıracak mı?

Ne Züleyha'yı ne annesini evde bulamayan Demir, bir de annesinin Fekeli'nin evinde Yılmaz'ın düğününde olduğunu öğrenince çıldırır! Hünkar, Fekeli'yle konuşurken Demir'in geldiğini öğrenir ve düğünden kimseye bir şey söylemeden ayrılır. Anne – oğul birbirlerine ne kadar kızgın olsalar da önce Züleyha'yı bulmaya koşarlar. Hünkar, Şermin'in de evde olmamasından şüphelenir ve iki kadının izini sürer! Hünkar yanılmamıştır, Şermin Züleyha'yı kürtaja götürmüştür.

Haberin Devamı

Çukurova yine alev alev!

Şermin, Züleyha'ya verdiği desteğin bedelini bu kez ağır ödeyecektir. Demir'in gözü dönmüştür, Şermin'in konağını ateşe verir! Diğer yandan Fekeli de, Hünkar'ın yalanlarını öğrenir. Ne yapacağını bilmeyen Yılmaz, önce Gaffur'un peşine düşer ve kendisine yapılan işkencenin intikamını alır! Gaffur bir traktörün arkasına bağlanır.