Gündem Bolu Dağı D-100 İstanbul yönü araç trafiğine kapatıldı

Bolu Dağı D-100 İstanbul yönü araç trafiğine kapatıldı

11.03.2022 - 21:32 | Son Güncellenme:

Bolu’da, yoğun kar yağışı sebebiyle Bolu Dağı D-100 karayolu geçişi İstanbul yönü araç trafiğine kapatıldı. Bolu Valiliği yolun kapanma tehlikesine karşı zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması uyarısında bulundu.

Bolu Dağı D-100 İstanbul yönü araç trafiğine kapatıldı

Bolu’da, sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışının etkili olması sebebiyle Bolu Dağı’nın D-100 karayolu geçişi İstanbul yönü araç trafiğine kapatıldı. TEM Otoyolu’nda İstanbul yönünde ise tır ve kamyonların geçişine izin verilmiyor.

Haberin Devamı

TEM Otoyolu Dörtdivan mevkii ve D-100 karayolu Elmalık mevkiinde uygulama noktaları kuran trafik ekipleri araçların geçişine izin vermeyerek geri dönmelerini ya da yol kenarında bulunan tesislere girmelerini sağlıyor.

 

VALİLİK: ZORUNLU OLMADIKÇA TRAFİĞE ÇIKMAYIN 

Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişi her iki istikamet TIR ve kamyon trafiğine kapatılmıştır. Diğer araçlara şimdilik izin verilmekteyse de her an kapanma tehlikesine karşı zorunlu olmadıkça ve kış lastiği olmadan trafiğe çıkılmaması rica olunur" denildi. (DHA)

Bolu Dağı D-100 İstanbul yönü araç trafiğine kapatıldı