GündemBu görüntüler infial yaratmıştı! Kediye işkence yaparak öldüren zanlı...

Bu görüntüler infial yaratmıştı! Kediye işkence yaparak öldüren zanlı...

03.04.2018 - 12:52 | Son Güncellenme:

Taksim'de geçtiğimiz yıl bir kediye işkence yaparak öldüren zanlı İstiklal Caddesi'nde yakalandı. Şahsın kediye işkence anların güvenlik kameralarına yansımış, havyanseverlerin büyük tepkisini çekmişti.

Bu görüntüler infial yaratmıştı Kediye işkence yaparak öldüren zanlı...

Olay, 2 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 02.00 sıralarında Tomtom Mahallesi'nde yaşandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, ayakta durmakta zorlanan T.K.(37), kedilerin yanına yaklaşıyor. Bir süre kedilere bakan zanlı daha sonra bıçağı eline alıyor. Ardından kediyi kucağına alan zanlı bir süre kediyi sevdikten sonra yerden yere vurmaya başlıyor. Ağır yaralanan kediyi bıçaklamaya başlayan zanlı kedinin yanına gelip öldüğünü fark edince cesedini çöp konteynerine atıyor.

İstiklal Caddesi’nde yakalandı

Olayın ardından ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Yapılan inceleme sonrası şahsın kimliği belirlendi. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda polis, 37 yaşındaki zanlıyı dün gece saatlerinde İstiklal Caddesi’nde gezerken yakaladı.

Zanlı ifadesi alınmak üzere Taksim Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Zanlının buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

KEŞFETYENİ
Herkes merak ediyordu sır perdesi aralandı: Harika Avcı'ya ne oldu?
Herkes merak ediyordu sır perdesi aralandı: Harika Avcı'ya ne oldu?

Cadde | 27.05.2025 - 14:39

Bir döneme güzelliği, sesi ve oyunculuğuyla damga vuran, Türkiye’nin kalbinde özel bir yer edinen ünlü sanatçı Harika Avcı, yıllardır süren sessizliğini nihayet bozdu.

Yazarlar