Gündem Canlı yayında itiraf etti! Polisler gözaltına aldı...

Canlı yayında itiraf etti! Polisler gözaltına aldı...

12.11.2013 - 13:42 | Son Güncellenme:

Ekranların en çok izlenen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün yine bir ilk yaşandı... Bir süredir programa konu olan Avcılar sahilinde ölü olarak bulunan Medet Altun'un kafasına vurularak öldürüldüğü canlı yayından ortaya çıktı!

Canlı yayında itiraf etti Polisler gözaltına aldı...

Müge Anlı'nın programında cinayet itirafı yapıldı, polis canlı yayını bastı. ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda ilginç bir an daha yaşandı.
CANLI YAYINDA CİNAYETİ BÖYLE İTİRAFI
Yaklaşık 2 haftadır programda konuşulan cinayet konusu, bugünkü canlı yayında çözüme ulaştı. Sevda adlı kadın, birlikte olduğu Medet'in öldürülmesiyle ilgili bir itirafta bulundu: "Medet'i Hasan öldürdü"
POLİS CANLI YAYINI BASTI
Sevda'nın bu itirafından önce Hasan adlı kişi stüdyonun dışına çıkarılmıştı. Sevda'nın "Medet'i Hasan öldürdü" açıklamasının ardından polis canlı yayını bastı. Kanalın önüne gelen polis Hasan'ı götürdü. Polislerin bir kısmı da canlı yayında stüdyoya girerek cinayeti itiraf eden Sevda'yı Müge Anlı'nın yanından alarak emniyete götürdü.

OLAYIN GEÇMİŞİ
Olay, 30 Ocak 2013 günü Avcılar’da yaşandı. İddiaya göre, C.K. ile evli olan S.K., aynı zamanda M.A ve H.G ile ilişkisini sürdürdü. Durumu bilen H.G, M.A’yı, S.K. ile görüşmemesi konusunda uyardı. H.G daha sonra M.A’yı öldürmek için plan yaptı. Zanlı, genç kadından da H.G’yi öldürme konusunda yardım istedi. Ancak genç kadın yardım etmeyeceğini söyledi. H.G genç kadına, “Sen M.A'yı sahile getir” dedi. Bunun üzerine genç kadın M.A ile Şirinevler’de buluşup Avcılar’a götürdü. H.G ise ikiliyi takip etmeye başladı. Avcılar sahilde oturdukları sırada arkadan yanaşan H.G, M.A’nın ensesine sopayla vurarak öldürdü. H.G ve S.K. daha sonra birlikte sahilden uzaklaştı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, S.K. ve H.G, Müge Anlı’nın sunduğu programa katıldı. Genç kadın canlı yayında cinayeti itiraf etti. Bunun üzerine stüdyoya gelen polis ekipleri, H.G’yi gözaltına aldı. Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen H.G, gazetecilerin soruları üzerine sessiz kaldı. Cinayetle ilgili itiraflarını canlı yayında sürdüren S.K. da gözaltına alındı.
Öte yandan, zanlıların cinayeti S.K.’nın eşi C.K.’nın üzerine yıkmaya çalıştıkları iddia edildi.

Haberin Devamı

Sosyal medya yıkıldı!

Çapa Kek ?@CAPAKEK

Al bunu al al al! Müge Anlı'nın programında katil olduğu iddia edilen bir şahsın iddiaları kabul etmesiyle birlikte programı polisler bastı.

ülhan erdoğan ?@gulhan_erdogan

Helal olsun Müge Anlı.Türk Televizyon tarihinde bir ilkı basardın. Canlı yayında cinayet itirafı, tebrıkler. #mügeanlı@MugeAnliOnline

simge fıstıkoğlu ?@simgefstk

eve geldim ki müge anlı bir cinayeti daha aydınlatmış.. valla bravo, çok riskli bi yayın ama altından kalkıyor

mavi ?@mavikalem01

Müge Anlı'ya bugün katil ve sevgilisi katıldı! Kadın canlı yayında cinayeti itiraf etti! Katil ve sevgilisi stüdyoda gözaltına alındı.

Kartaliçe'nin Hası ?@Candice1903

Müge Anlı'da canlı yayında kadın cinayeti itiraf etti. Program yarım saat uzadı.

Korhan Yılmaz ?@Legiogemina
Müge Anlı mısın? Agatha Christie mi? Kadın cinayet büro gibi çalışıyor. Maktül yakınlarını azarlıyor. İlginç yöntemleri var.
Of Emre yhaa !! ?@emre4eva
Süper bi Müge Anlı bölümünü eğitim hayatım yüzünden kaçırdım YİNE !
DeniZZ ?@DenizTapan
Müge anlı izlerken bildiğin kanım dondu ya lan.
Deniz Demiröz ?@DenizDmrz
tüm faili meçhul cinayetlerin faillerinin bulunması için önergemdir: müge anlı cumhuriyet başsavcısı olsun
Tutku Özkısacık ?@Tutkuzksack
Ne olmuş la Müge Anlı'da öyle o.O
Helal olsun kadına.
Seçil Ceviz ?@Secilll
İlk defa Müge Anlı izliyim dedim, kadın cinayet itirafında bulundu, değişik bir ruh halindeyim