Gündem Çatalca'da 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Çatalca'da 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı

26.05.2024 - 14:11 | Son Güncellenme:

Çatalca’da iş yerine girmek için manevra yapan hafif ticari araca otomobil çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında, İnceğiz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sürücü B.U. idaresindeki 34 KLY 853 plakalı otomobil ile seyir halindeydi. Mehmet Mahsun Şenol ise 34 CND 820 plakalı hafif ticari aracıyla ile iş yerinin bahçesine girmek için aynı cadde üzerinde bekliyordu. Sürücü Şenol, manevra yaptığı sırada sürücü B.U., otomobiliyle hafif ticari araca çarparak sürükledi.

Haberin Devamı

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan, hafif ticari aracın sürücüsü Mehmet Mahsun Şenol, otomobilin sürücüsü B.U. ve otomobilde bulunan diğer 2 kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi alarak kazayla ilgili inceleme başlattı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Mahsun Şenol'un tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Çatalcada 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, manevra yapan hafif ticari araca, hızla gelen otomobil çarpıyor. Kazayı duyan bir kişinin olay yerine doğru koştuğu görülüyor.

 

 

Yazarlar