Gündem Cenk Küpeli kimdir, kaç yaşında? Demet Şener'le evlenen Cenk Küpeli nereli?

Cenk Küpeli kimdir, kaç yaşında? Demet Şener'le evlenen Cenk Küpeli nereli?

21.06.2019 - 20:59 | Son Güncellenme:

Eski manken ve ünlü oyuncu Demet Şener ile gün itibariyle dünya evine giren Cenk Küpeli, günün en çok merak edilen isimlerinden biri oldu. Peki Cenk Küpeli kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Cenk Küpeli ile ilgili merak edilenler...

Cenk Küpeli kimdir, kaç yaşında Demet Şenerle evlenen Cenk Küpeli nereli

Demet Şener, sevgilisi Cenk Küpeli ile dünya evine girdi. Şener, eski eşi İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eski manken, geçtiğimiz aylarda iş insanı Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şener, ikinci kez nikah masasına dün akşam Kuruçeşme'deki bir otelde oturdu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın koydığı nikahta Demet Şener'in şahidi Beyhan Bağış, Cenk Küpeli'nin şahidi Lal Cander oldu.

Haberin Devamı

CENK KÜPELİ KİMDİR?

Cenk Küpeli 1985 yılında Ankara'da doğdu. Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Cenk Küpeli, New York City Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisansını tamamladı. Tav Holding'de başladığı kariyerini Doğa Grup Genel Müdürü olarak sürdürdü. Eski milli basketbolculardan Cenk Küpeli, aynı zamanda Beşiktaş Kongre üyeliği ve Şişli Meslek Yüksek Okulu Mütevelli Heyeti üyesi olarak da görev yapıyor.