Gündem Cennetin Gözyaşları dizisi çok yakında ekranlarda!

Cennetin Gözyaşları dizisi çok yakında ekranlarda!

05.09.2017 - 14:58 | Son Güncellenme:

ATV'ye yepyeni bir dizi geliyor. Cennetin Gözyaşları adlı dizi annesi tarafından terk edilen genç bir kızın hikayesini bizlere sunacak. Yeni sezonda Eylül'de başlayacak olan dizi merakla bekleniyor.

Cennetin Gözyaşları dizisi çok yakında ekranlarda

"Bazı bağlar vardır, hiç kopmayan. Anne çocuk gibi, kadim dostluklar gibi, gerçek aşklar gibi. Cennetin Gözyaşları bu kopmayan bağların kadim öyküsü. Kopmayıp kördüğüm haline gelen bağların. Çünkü kimse kaderinden kaçamaz."

Haberin Devamı

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Sadullah Celen’in yönetmenliğini yapacağı ”Cennet’in Gözyaşları” Atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Adı Efsane ve Kırgın Çiçekler kadrosunda izlediğimiz Almila Ada ile Güneşin Kızları ve Dayan Yüreğim gibi dizilerde izlediğimiz Berk Atan yer alıyor. Dizide, annesi tarafından terk edilen Cennet isimli genç bir kızın duygu dolu hayat hikayesi anlatılacak. Başrollerin yanı sıra dizinin oyuncu kadrosunda Güler Ökten, Ali İpin ve Esra Ronabar gibi isimler yer alacak.

Berk Atan ve Almila Ada’nın başrollerini paylaşacağı yeni dizi Cennet’in Gözyaşları Eylül’de ilk bölümüyle Atv’de ekran macerasına başlıyor.

CENNETİN GÖZYAŞLARI TANITIM FRAGMANI

Haberin Devamı

CENNETİN GÖZYAŞLARI OYUNCU KADROSU?

BERK ATAN

Cennetin Gözyaşları dizisi çok yakında ekranlarda

26 Eylül 1991 İzmir doğumlu genç oyuncu daha önceden Altındağlı, Herşey Yolunda Merkez, Güneşin Kızları ve Dayan Yüreğim kadrosunda yer almıştır. 2012 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci olmuştur.

ALMİLA ADA

Cennetin Gözyaşları dizisi çok yakında ekranlarda

4 Ağustos 1994 İstanbul doğumlu genç oyuncu daha önceden Kaderimin Yazıldığı Gün, Kırgın Çiçekler ve Adı Efsane adlı dizilerin kadrosunda yer almıştır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisidir.