Gündem Chefs' Arena'da kim elendi? kim birinci oldu?

Chefs' Arena'da kim elendi? kim birinci oldu?

30.11.2019 - 22:30 | Son Güncellenme:

Chefs' Arena'nın ilk bölümü bu akşam ekrana geldi. Erkekler ve kadınların oluşturduğu iki takım hünerlerini gösterdi. Arya, Fevziye ve Neslihan eleme adayı olurken bir aralarından bir kişi yarışmaya veda etti. Peki, Chefs' Arena'da kim elendi?

Chefs Arenada kim elendi kim birinci oldu

Bugün Chefs' Arana'nın ilk bölümü ekrana geldi. Erkekler ve Kadınlar bugün gerçek mutfak ve gerçek restoranda gerçek müşterilere servis çıkardı. Yarışmanın sonunda bir kişi yarışmaya veda etti. Arya, Fevziye ve Neslihan'dan hayallerine veda eden isim Neslihan oldu.

Haberin Devamı

Gerçek mutfak ve gerçek restoranda gerçek müşterilere servis çıkaracak olan birbirinden farklı mutfak deneyimine ve yeteneğe sahip 8 kadın, 8 erkekten oluşan 16 yarışmacı, en iyi şef olabilmek için mücadele ediyor.

Bu görkemli restoranın patronu ise, 28 yıldır hem Türkiye’de hem de yurt dışında yönettiği mutfak ve restoranlarla bilinen, izleyicinin yakından tanıdığı ünlü şef Batuhan Piatti.

Patron bu arenayı mutfağın yetenekli şefleri Pınar İshakoğlu ve Sinan Büdeyri ile beraber yönetiyor.

Bu iki şefin denetiminde Chefs’ Arena mutfağından çıkan birbirinden farklı lezzetler, hem izleyici hem de restorana gelen misafirler ile buluşacak. Gelen misafirler iki takımın da yemeklerini tadarak değerlendirmelerini yapacak, kazanan ve kaybeden takımları belirleyecek.

Haberin Devamı

Patron, servis sonrası yapılacak bireysel yemeklerde şeflerin seçimi ile kazanan takımdan bir kişiyi nakit para ile ödüllendirecek. Kaybeden takımdan ise bir kişi ise restorandan ayrılmak zorunda kalacak.