Gündem ‘CHP şehirlerimize irtifa kaybettirdi’

‘CHP şehirlerimize irtifa kaybettirdi’

10.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’yi eleştirerek “İstanbul harap oldu, Ankara harabe, İzmir zaten pert, Antalya harabe. CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmaya kararlıyız” dedi.

‘CHP şehirlerimize irtifa kaybettirdi’

ANTALYA İHA - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da Cumhur İttifakı’nın aday tanıtım törenine katıldı. Erdoğan, ilk olarak genişletme inşaat çalışmaları devam eden Antalya Havalimanı’nda yeni Şeref Salonu’nun açılış törenini gerçekleştirdi. Ardından aday tanıtımı için Antalya Expo Center’da tören düzenlendi.

Haberin Devamı

Programda konuşan Erdoğan şunları söyledi: “Mahalli idarelerde hiç görülmemiş hizmetleri vatandaşlarımıza sunduk. Şehirlerimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuna hazırlayacak geniş bir yol haritası ortaya koyduk. Bunu 30 Ocak’ta Ankara’da gerçek belediyecilik temasıyla seçim beyannamemiz olarak paylaştık. Amacımız muhalefetin idaresi altında durumu giderek kötüleşen şehirlerimizi içine düştükleri girdaptan süratle çıkarıp hakettikleri yüksek standartta hizmetlere kavuşturmaktır. İstanbul harap oldu, Ankara harabe, İzmir zaten pert, Antalya harabe. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmaya kararlıyız.”

‘5 sene daha kaybedemeyiz’

Haberin Devamı

“Şehirlerimizi iş yapmak milletin sıkıntılarına çözüm bulmak yerine şov yapan kişisel kariyer peşinde koşan muhterislerin insafına bırakamayız” diyen Erdoğan, “Antalya’nın bir 5 sene daha kaybetmeye tahammülünün kalmadığını biliyoruz. 31 Mart’ta Antalya Cumhur İttifakı ile yeni bir döneme yelken açacaktır” ifadelerine yer verdi.

“Bunlar çantada keklik olarak gördükleri belediyeler için CHP’de tam anlamıyla belediyeler meydan muharebesi yaşanmaktadır” diyen Erdoğan, şöyle devam etti: “Bay Kemal’i sırtından hançerleyerek koltuğundan indirdiler, Ankara’da bir ofisin dört duvarı arasına vebalı gibi hapsettiler. Özgür Efendi’nin de dikkat etmesi lazım. Aynı hançer, her an kendi sırtına da inebilir. CHP’nin bünyesini kuşatan hançer ve ihanet üzerinde yükselen alacakaranlık siyasetinin ülkeye bulaştırılmasına izin veremeyiz. Demokrasinin önemli bir unsuru olan muhalefetin bu perişan hali içimizi acıtıyor. Önümüzdeki seçimde şehirlerimizin gerçek belediyecilikle buluşması yanında CHP’de de taşların yerine oturmasına da yardımcı olacaktır.”

‘CHP şehirlerimize irtifa kaybettirdi’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Havalimanı’nda yeni Şeref Salonu’nun açılışında “2024 hedefimiz 60 milyon ziyaretçi gelmesi” dedi.

Antalya adayları

Antalya Büyükşehir - Hakan Tütüncü

Akseki - İbrahim Özkan

Aksu - Durmuş Kaan Şahin

Döşemealtı - Bekir Kıvrım

Haberin Devamı

Elmalı - Ali Gökçe

Gündoğmuş - Ali Gülen

İbradı - Hatice Sekmen

Kaş - Mutlu Ulutaş

Kemer - Rahman Şeker

Kepez - Rıza Sümer

Konyaaltı - Durali Kolpak

Kumluca - Hüseyin Orhantekin

Manavgat - Süleyman Okudan

Muratpaşa - Özdemir Manavoğlu

Serik - Veli Vural

Alanya - Adem Murat Yücel (MHP)

Demre - İbrahim Oğuz (MHP)

Finike - Cenk Şimşek (MHP)

Gazipaşa - Mustafa Aksoy (MHP)

Korkuteli - Sadık Önal (MHP)