GündemÇukurca'da Çığlı Köyü'nde sokağa çıkma yasağı

Çukurca'da Çığlı Köyü'nde sokağa çıkma yasağı

04.05.2016 - 09:47 | Son Güncellenme:

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Çığlı Köyü'nde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Çukurcada Çığlı Köyünde sokağa çıkma yasağı

Hakkari Valiliği, terör örgütü mensuplarının sınır bölgesinden geçişlerini engellenmesi için 4 Mayıs 2016 günü saat 00.30'dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar Çukurca'nın Çığlı Köyü'nde sokağa çıkma yasağının ilan edildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Çukurca ilçesine bağlı Çığlı köyü yakanlarında bulunan Serbestan bölgesinde dün mayın arama tarama çalışması yürüten güvenlik güçleri ile PKK'lı teröstler arasında çıkan çatışmada Uzman Çavuş Gökhan Aslan'ın şehit olmasını ardından bölgede hava destekli operasyon başlatılırken, Çığlı köyü ile ilgili de sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"İlimiz Çukurca İlçesine bağlı Çığlı Köyü'nün sınıra yakın konumu itibariyle bölücü terör örgütü mensuplarının sınır bölgesinden ülkemize geçişinin engellenerek etkisiz hale getirilmesi ve muhtemel terör eylemlerinin engellenerek bölgenin kolluk kuvvetlerimizce temizlenmesi/arındırılması, bozulan asayiş ve huzur ortamının, kamu düzeninin tekrar tesis edilmesi için 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, İlimiz Çukurca İlçesine bağlı Çığlı Köyünde 4 Mayıs 2016 günü saat 00.30'dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş olup, Çığlı Köyü'ne giriş-çıkışlar da yasaklanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı

Cadde | 18.06.2025 - 11:22

Barcelona'nın 17 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, İspanya'nın tanınmış sosyal medya fenomeni 29 yaşındaki Fati Vázquez ile aşkı ortaya çıktı.

Yazarlar