Gündem Cumali Akgül kimdir? Survivor 2018

Cumali Akgül kimdir? Survivor 2018

19.03.2018 - 15:36 | Son Güncellenme:

Cumali Akgül kimdir? sorusu Survivor 2018 izleyicileri tarafından oldukça merak ediliyor. Cumali Akgül, Survivor yapımcısı Acun Ilıcalı'nın dikkatini cezbetmek için Iğdır'dan İstanbul'a bir yürüyüş gerçekleştirmiş ve oldukça konuşulmuştu. Peki Cumali Akgül kimdir? İşte Cumali Akgül hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Cumali Akgül kimdir Survivor 2018

Cumali Akgül, Survivor 2018 yarışmasında hırsı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Cumali Akgül'ün Acun Ilıcalı'nın dikkatini çekmek ve Survivor'a katılmak için başvurduğu yöntem de yarışma başlamadan önce çok konuşulmuştu. İşte Survivor Gönüllüler takımında yer alan Cumali Akgül'ün hayat hikayesi...

Haberin Devamı

CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

Cumali Akgül, Iğdır'da dünyaya geldi. 32 yaşında olan Akgül, daha önceden de Survivor'a başvurmuş ancak kabul edilmemiştir.

Programa katılarak yarışmacı olmak için Iğdır'dan İstanbul'a 50 kilometre boyunca yürüdü. Cumali Akgül, geçtiğimiz günlerde de Beyaz Show'a katılmış ve Acun Ilıcalı, canlı yayında Cumali Akgül'ün Survivor gönüller takımı kadrosuna alındığını duyurmuştu.

Böylece Cumali Akgül, Survivor'a katılmak için yaptığı 50 gün süren 1500 kilometrelik yürüyüş sonrasında Survivor'da yarışmaya katılma şansı elde etmiştir.

32 yaşındaki Cumali Akgül, Survivor yarışmasının kendi yaşam tarzını yaşattığını ve bundan dolayı yarışmaya müracaat ettiğini belirtti.