Gündem Cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı, saat kaçta başlıyor? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman?

Cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı, saat kaçta başlıyor? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman?

05.06.2021 - 00:43 | Son Güncellenme:

Cumartesi sokağa çıkma yasağı olup olmadığı bireyler tarafından merak ediliyor. 1 Haziran tarihinde başlayan yeni tedbirler sonrasında cumartesi uygulanan sokağa çıkma yasağında değişiklik yapıldı. Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı detayları araştırılıyor. Peki 5 Haziran cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor 2021?

Cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı, saat kaçta başlıyor Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman

Sokağa çıkma yasağı son dakika gelişmeleri merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi'nde sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili ayrıntılar yer aldı. Cumartesi sokağa çıkma yasağı saatleri araştırılıyor. Peki bu hafta cumartesi sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor?

Haberin Devamı

CUMARTESİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

5 Haziran Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı saat 22.00'de başlayacak ve pazar günü boyunca sürdükten sonra 7 Haziran Pazartesi günü saat 05.00'de sona erecek.

Genelgede şu detay yer aldı;

"Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00 - ­05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00’den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00’te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır."