Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şevket Mirziyoyev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şevket Mirziyoyev ile görüştü

08.11.2023 - 16:55 | Son Güncellenme:

Özbekistan'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’a geldi. Cumhurbaşkanlığı’na ait özel uçak “TUR” ile başkent Taşkent’teki havalimanına inen Erdoğan, Türk ve Özbekistanlı yetkililer tarafından karşılandı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Özbekistan ziyaretinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ve Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım eşlik etti.

ERDOĞAN, MİRZİYOYEV İLE GÖRÜŞTÜ

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16. Zirvesi’ne katılmak üzere Özbekistan'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir araya geldi.

ERDOĞAN'IN PROGRAMI

Erdoğan, yarın Taşkent'te düzenlenecek Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 16. Zirvesi’ne katılacak, zirve oturumuna hitap edecek. Zirvede teşkilatın etkinliğinin artırılması ile üye ülkeler arasında ticaret, ulaştırma ağları ve bağlantının geliştirilmesi gibi konularda fikir alışverişinde bulunulacak.

Haberin Devamı

Erdoğan ayrıca zirve kapsamında katılımcı liderler ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şevket Mirziyoyev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev’den aile fotoğrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te temaslarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ve eşi Ziraathan Haşimova aile fotoğrafı çektirdi.