Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dubai’de önemli temaslar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dubai’de önemli temaslar

13.02.2024 - 14:55 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai’de temaslarını sürdürüyor. Erdoğan, son olarak IKBY Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de uluslararası yatırım şirketleri ve Emirlik ailelerine ait şirketlerin temsilcileriyle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE’nin Dubai kentinde onur konuğu olarak katıldığı "Geleceğin Hükûmetlerini Şekillendirmek" teması altında düzenlenen Dünya Hükûmetler Zirvesi'nde temaslarını sürdürüyor. İkili görüşmeler de yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai’de uluslararası yatırım şirketleri ve Emirlik ailelerine ait şirketlerin temsilcileriyle bir araya geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, DİBEYBE'Yİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe'yi de kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Dubai’de önemli temaslar

ERDOĞAN, BARZANİ'Yİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti.

RUANDA CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai’de Ruanda Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Paul Kagame ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye-Ruanda ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye’nin Afrika’ya karşılıklı çıkarlar ekseninde yaklaşımının devam edeceğini ve iki ülke ilişkilerini geliştirmek için gayretlerin süreceğini söyledi.