Gündem Depo dolusu kaçak cinsel ürün

Depo dolusu kaçak cinsel ürün

17.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da iş yerinin deposunda kaçak cinsel ürünler ve zayıflama hapları satan şüphelinin hedef kitlesi, utangaç müşterilerdi!

Depo dolusu kaçak cinsel ürün

Ankara’da bir alışveriş merkezindeki iş yeri deposuna yapılan baskında polisler bile şaşkınlığa uğradı. AVM’de vücut geliştirme üzerine vitamin satan mağazanın sahibi E.E.’nin iş yeri deposunu, kaçak cinsel ürünler satan mağazaya çevirdiği ortaya çıktı. ABD ve Hindistan üzerinden yurda kaçak yollarla soktuğu cinsel içerikli ürünleri, İstanbul gümrüğünden kaçak olarak geçirdiği tespit edilen E.E.’nin, Ankara’ya getirdiği ürünleri iş yeri deposuna yerleştirdiği belirlendi. Müşteri kitlesini, özellikle mağazalardan cinsel ürün almaya utanan vatandaşlardan oluşturan şüphelinin, ürünleri satarken “Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı” diye yalan söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

350 bin liralık vurgun

Başkentte bir AVM’nin deposuna yapılan baskında Hindistan ve ABD’den yurda kaçak sokulan binlerce cinsel içerikli hap, zayıflama hapı ve sprey ele geçirildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan baskında gözaltına alınan E.E.’nin yurt dışından 2 liraya getirdiği ürünleri, 20 liraya sattığı ortaya çıktı. E.E.’nin bu yöntemle piyasa değeri 30 bin lira olan ürünlerden 350 bin liralık vurgun yaptığı saptandı. Ürünlerin kalp krizi riskini artırdığı belirtildi.