Gündem Son depremler listesi 15 Nisan: Deprem mi oldu AFAD - Kandilli Rasathanesi sorgulama ekranı

Son depremler listesi 15 Nisan: Deprem mi oldu AFAD - Kandilli Rasathanesi sorgulama ekranı

15.04.2021 - 16:50 | Son Güncellenme:

Son dakika depremler araştırılıyor. En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremleri listelemeye devam ediyor. Sabah saatlerinde Ege'de meydana gelen deprem vatandaşları korkuttu. İşte Kandilli ve AFAD tarafından yayınlanan son depremler listesine göre 15 Nisan'da meydana gelen depremler...

Son depremler listesi 15 Nisan: Deprem mi oldu AFAD - Kandilli Rasathanesi sorgulama ekranı

Deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Vatandaşlar bulundukları bölgede deprem olup olmadığını kontrol ediyor.

Haberin Devamı

SON DEPREMLER 15 NİSAN

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında saat 05:54'te Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem, 7 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise, depremin büyüklüğünü yine 3.9 olarak açıklarken, derinliğini ise 7.6 kilometre olarak kaydetti.

Öte yandan Ege Denizi'nde, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem daha meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıkları olarak saptadığı deprem, saat 07.10'da meydana geldi. Deprem, yerin 6.95 kilometre derinliğinde oldu.

Haberin Devamı

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ