Gündem Derya Şensoy kimdir?

Derya Şensoy kimdir?

05.02.2016 - 11:15 | Son Güncellenme:

Derya Şensoy bu akşam ekranların fenomen programı Beyaz Show'a konuk oluyor. . Kanal D ekranlarının Cuma akşamları vazgeçilmez programı Beyaz Show'da Derya Şensoy'un sergileyeceği performans merak uyandırıyor.Peki Derya Şensoy kimdir? İşte Derya Şensoy hakkında bilinmeyenler..

Derya Şensoy kimdir

Kanal D'nin fenomen programı Beyaz Show bu hafta yine çok eğlenceli. Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'un bu haftaki konukları kim olacak? 5 Şubat 2016 Beyaz Show detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Beyaz Show Bu Hafta Gene Gümbür Gümbür Bir Programla Geliyor…

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türk pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Ceceli,ünlü oyuncu-sunucu Zuhal Topal, Aşkım Kapışmak ve ünlü oyuncu Derya Şensoy konuk oluyor.

Derya Şensoy Kimdir?
Dizi, tiyatro ve sinemaların usta isimlerinden olan Derya Baykal ile Ferhan Şensoy’un kızları olarak dünyaya gelen Derya Şensoy, her ne kadar ailesinin etkisinde olsa da başarılı bir oyuncu olarak ekranlarda yerini sağlamlaştırmış durumdadır. Bugüne kadar oyunculuk kariyerine adım atmadan önce ailesi ile tanıdığımı Şensoy, günümüzde daha çok oyunculuk yönü ile ön plana çıkmaktadır.
1990 tarihinde dünyaya gelen yeni dönem genç oyuncular arasında yer alan Derya Şensoy, anne ve babasında olduğu gibi kariyerini oyunculuk üzerine yoğunlaştırmış ve kısa sürede tanınmayı başarmıştır. Dönem dizisi olarak TRT ekranlarında yayınlanan Doksanlar dizisinde ön plana çıkan isimlerden olmayı başaran Derya Şensoy, aynı zamanda eğitimini de sürdürmektedir.
Eğitimine ağırlıklı olarak yabancı dil üzerine yoğunlaşan alanlarda devam eden oyuncu lise eğitimini Amerikan Lisesinde almış ve daha sonra Amerika’ya gitmiştir. Amerika’da Parsons The New School for Design okulunda eğitim almaya başlayan Derya Şensoy buradaki eğitimini tamamladıktan sonra İngiltere’ye geçmiştir.
İngiltere’de, ABD’de temelini oluşturduğu eğitim ve takı konusunda çalışmalar yapmaya başlamış ve daha sonra Türkiye’ye dönüş yapmıştır. Oyunculuk konusunda ilk adımını Doksanlar dizisinde atan Derya Şensoy, bu dizide Tuğba Karaman karakteri ile izleyicinin büyük bir beğenisini toplamıştır. Henüz, oyunculuk konusunda ilk deneyimi olmasına karşın Doksanlar dizisinde usta isimler ile çalışma şansı yakalamıştır.
Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane!
Beyaz Show 5 Şubat Cuma akşamı saat 23.15'de Kanal D'de!