Gündem Donald Trump'ın kızı İstanbul'da

Donald Trump'ın kızı İstanbul'da

18.04.2008 - 15:15 | Son Güncellenme:

Donald Trump'ın kızı, Doğan ailesi ile yapacakları proje için Türkiye'ye geldi. Iwanka güzelliğiyle dikkat çekti.

Donald Trumpın kızı İstanbulda

Emlakta dünyanın en büyük markası olan Trump Towers’ın sahibi Donald J. Trump’un kızı Ivanka Trump İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı

Trump'ı havalimanında Doğan ailesi adına Doğan Yayın Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Beliğ Güreller ve diğer yetkililer karşıladı.

Dubai’den THY’nin tarifeli seferiyle saat 11.35’te İstanbul’a gelen İvanka Trump,"Trump Towers İstanbul-Şişli" projesinin tanıtım partisine katılacak.

TRUMP TOWERS - İSTANBUL BÜYÜK BİR PARTİ İLE İSTANBUL'A MERHABA DİYECEK...

Trump Towers - İstanbul Şişli projesinin lansman partisi, 19 Nisan 2008 tarihinde (yarın) İstanbul'da yapılacak. Doğan, Taşyapı, Yeşil ve Trump Ailelerinin ev sahipliğinde düzenlenecek geceye; Türkiye'den ve yurt dışından davetli misafirler, bambaşka bir dünyaya, Trump Dünyasına İstanbul'da merhaba diyecekler. Donald J. Trump'un kızı Ivanka Trump'ın da bizzat katılacağı VIP parti, Hilton Convention Center'da yapılacak. Seçkin isimlerin davet edildiği bu özel geceye yaklaşık 1000 kişinin katılımı bekleniyor. 1960 'lı yılların New York Jazz Club'u teması ile hazırlanan gecede davetliler; The Rat Pack Revue Tribute Show ile Demet Tuncer'in performansları eşliğinde 60'lı yılların New York atmosferinde keyfili bir gece geçirecekler.

Haberin Devamı

AVRUPA'DA İLK OLARAK İSTANBUL'DA YÜKSELECEK

Başta Amerika’da New York olmak üzere, Las Vegas, Chicago, New Orleans ile Dubai, Honolulu ve Panama City gibi şehirlerde kendine özgü lüks konseptiyle farklı bir yaşam tarzı sunan Trump Towers, Avrupa’da ilk olarak; Doğan Ailesi, Taşyapı, Trump Organization ve Yeşil İnşaat ortak projesi ile İstanbul Şişli’de yükselecek.

İLK ADIM NEW YORK TRUMP OFİSİNDE ATILDI

“Trump Towers, İstanbul-Şişli" projesinin ilk adımı New York Trump ofisinde yapılan imza töreni ile atılmıştı.

New York Trump ofisindeki imza töreninde Trump Organization adına, Donald J. Trump ve kızı Ivanka Trump, Doğan Ailesi adına Mehmet Ali Yalçındağ, İlder Tokcan ve Barbaros Çağa, Taşyapı adına Emrullah Turanlı ve Trump Organization'ın Türkiye lisansörü olan Yeşil İnşaat adına Engin Yeşil ve Burak Duruman hazır bulunmuşlardı

2010 YILINDA TAMAMLANMASI PLANLANIYOR

İstanbul Mecidiyeköy'de inşaatı süren ve şehrin merkezinde yüksek standartlı bir yaşam tarzı başlatmayı hedefleyen iki kule ve lüks bir alışveriş merkezinden oluşacak olan ve mimari projesi Brigitte Weber Mimarlık tarafından hazırlanan Trump Towers, İstanbul - Şişli'nin inşaat projesi Taşyapı tarafından yürütülüyor. Tamamlandığında çeşitli büyüklüklerde lüks rezidans ve ofis üniteleri ile lüks bir alışveriş merkezinin bulunacağı Trump Towers, İstanbul-Şişli; sinema salonları, dünyaca ünlü güzellik ve fitness merkezleri, dünyanın önde gelen restoranları ile kafelerini ağırlamaya hazırlanıyor. Trump standartlarında sunulacak seçkin hizmet ve prestijli mekanları ile baştan sona özel olarak tasarlanan Trump Towers, İstanbul-Şişli, İstanbul'un gelecekteki lüks ve prestijli yaşam tarzına yeni bir tanım getirecek.

Haberin Devamı

İstanbul'un gelecekteki yaşam merkezi Mecidiyeköy'de yaklaşık 23 bin m2'lik alan üzerinde inşası süren özel konseptli bir proje olarak yükselen Trump Towers İstanbul-Şişli'nin, 2010 yılında tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.